Kristijano Ronaldo Brand Košulja

kristijano-ronaldo-kosulja

Kristijano Ronaldo, kojeg žene širom sveta smatraju najatraktivnijim fudbalerom današnjice možda nije bio najzapaženiji sportista proteklog Svetskog prvenstva u fudbalu, međutim niko ne može da ospori uspeh koji postiže u okviru modne industrije.

Nakon lansiranja svoje prve kolekcije donjeg veša, Ronaldo se vratio poslu i uskoro će, kao što je prethodno i objavio na svom Twitter nalogu, predstaviti svoju novu kolekciju košulja pod nazivom „CR7“.

Kristijano Ronaldo i moda

Prisustvo Kristijana Ronalda u modnom svetu nije novost – zahvaljući svom manekenskom izgledu često je bio počasni model i zaštitno lice mnogih brendova poput Armanija, H&M-a i švajcarskog sajdžije Tag Heura.

Kolekcija košulja CR7 koju će proizvoditi danski proizvođač „JBS“ rezultat je saradnje između Kristijano Ronaldo i Ričarda Čaija (Richard Chai), njujorškog dizajnera sa kojim je sarađivao i na kreiranju i proizvodnji već poznate linije donjeg veša.

Kolekcija CR7, koja je posvećena odlučnomi samopouzdanom muškarcu, svesnog svog šarma, biće u mogućnosti da ponudi široku raznolikost modela koji će biti u stanju da zadovolje svačije potrebe i ukus, kako onih koji biraju klasične modele i formalna odela tako i onih kojima više odgovara ležerniji, neformalan i kreativan izgled. Ulepšane besprekornim detaljima, košulje Kristijano Ronaldo biće odraz njega samog, odlikovaće ih jednostavnost i stil, elegancija upotpunjena sitnim detaljima.

Prema rečima fudbalera, stil je ključni faktor za napredak svakog uspešnog muškarca i predstavlja savršen sklop modnih detalja sa garderobom. Košulja dizajnirana sa stilom pravi je podsticaj za pojedinca kako bi uvek stremio višem i boljem i uvek postizao samo najbolje rezultate. Kolekciju odlikuje posvećenost koju i sam primenjuje svuda, kako u svojoj profesiji tako i u privatnom poslu.

CR7 brend ponudiće eklektičan i inovativan stil sa posebnim akcentom na kvalitet i izradu, a košuljedizajnirane tako da savršeno odgovaraju prefinjenom, minimalističkom i inovativnom muškarcu. Značajna pažnja biće posvećena izboru kvalitetnih materijala, najfinijoj obradi i određenim crtama kolekcije koje će je i izdvojiti kao prepoznatljivu.

Svake sezone brend će usvajati nove ključne trendove, a Kristijano Ronaldo izjavio je da je izuzetno uzbuđen zbog svoje prve kolekcije košulja čiji se izlazak na tržište očekuje već krajem 2014.

kristijano ronaldo

Košulje Kristijana Ronalda kao inspiracija

Vest o liniji košulja Kristijana Ronalda je u svetu mode odjeknula i dobila veoma poznate komentare. Ipak, moguće je da naše tržište neće biti upoznato iz prve ruke sa idejnim rešenjima košulaj Kristijana Ronalda. Moguće je da ih možete naći u većim gradovima Evrope i drugih delova sveta, ali to ne znači da morate odustati u potpunosti od ovog izgleda ukoliko ne putujete u inostranstvo.

Baš kao što su mnoge odevne kombinacije i haljine poznatih inspiracija za ručno šivenje haljina za specijalne prilike ženama, na isti način se možete poslužiti i inspirisati se ovim modelima onda kada radite košulju po meri. Svaki muškarac koji drži do stila mora imati bar jednu košulju po meri, a ona daje neverovatne opcije za iskazivanje lične kreativnosti i prilagođavanje ličnom stilu.

Poslužite se idejnim rešenjem Kristijanovih košulja, a unestite novu ideju u ličnu kreaciju u model košulje koji će biti izrađen po vašim merama, a samim tim osigurati da će vam košulja stajati kao salivena!

Kristijano Ronaldo robna marka:

CR7 Donji veš: http://www.cr7underwear.com/

CR7 Obuća: http://www.cr7footwear.com