Mantili

Mantili predstavljaju stilizovan modni komad koji svaka dama izraženog stila treba da ima u svom garderoberu. Ženski mantil je komad koji se odlično uklapa uz formalne, koliko i uz ležerne odevne kombinacije. Odaberite elegantni trench mantil iz našeg asortimana i podignite svoje prolećne i jesenje odevne kombinacije na viši nivo.

Trench Coat Zenski Mantil Bez Boje 1

Ženski mantili – spoj sofisticiranog dizajna i visokog kvaliteta

Moderni ženski mantili jednostavnog kroja predstavljaju klasik koji ne izlazi iz mode. Mogu se stilizovati na vrlo jednostavan način, a jednako dobro se slažu sa ležernim džemperima i majicama, koliko i sa elegantnim košuljama i haljinama. Suknje i pantalone najbolje idu upravo uz elegantne mantile za žene!
Kvalitetan mantil je komad kojim se šalje poruka. U njemu možete izgledati prefinjeno, elegantno, ali i urbano u skladu sa stilom koji negujete, a uvek ćete biti vrlo trendi.
Modeli koje vidite u našem katalogu skrojeni su od prijatnih materijala visokog kvaliteta, što garantuje njihovu dugovečnost. Dizajn prati žensku siluetu, a šik detalje koji uvećavaju njihovu modnu vrednost.

Online prodaja mantila za žene

Kako bi mantili iz naše ponude bili da dohvat ruke svim istinskim ljubiteljima dobrog stila i večnih komada, našu ponudu činimo dostupnom i u online prodavnici. Tako vas od stilizovanog mantila vrhuskog kvaliteta deli samo par klikova.
Ukoliko želite da se uverite u kvalitet izrade, kao i kroj koji naši mantili imaju posetite neku od Roberto Baressi prodavnica u Beogradu.

Bilo da se odlučite za uštedu vremena, i online poručivanje, ili pak za odlazak u radnju kako biste pre kupovine pod rukom osetili finoću materijala, možete očekivati odevni komad koji će ispuniti sva očekivanja.