Stetson 6 Panel Vuna Kašmir Teget Kapa

6-Panel vuna/kašmir teget kapa

10.500,00 RSD

Veličine

Ova  jednobojna Stetsonova kapa, od visokokvalitetne mešavine vune i kašmira, fine završne obrade,  idealan je izbor za hladne dane.  Postava od 100% pamuka, čini je  prozračnom  i prijatnom za nošenje. Klasičan, nenametljiv izgled, pruža brojne mogućnosti kombinovanja, kako sa sportskim, tako i sa elegantnim odevnim kombinacijama. Definitivno, ova kapa je jedan od must have aksesoara u ormanu svakog muškarca.

Sirovinski sastav: 75% vuna, 20% poliamid, 5% kašmir

Postava: 100% pamuk

Proizvedeno u EU

KOJA VELIČINA STETSON KAPE VAM ODGOVARA?

Niste sigurni koju veličinu kape da kupite? Nema potrebe da brinite. Merenje obima Vaše glave je mnogo jednostavnije nego što mislite. Evo kako da to uradite.

Počnite tako što ćete koristiti santimetar ili komad kanapa koji možete kasnije da izmerite lenjirom. Santimetar postavite na potiljak. Povucite oba kraja santimetra napred, za širinu prsta  iznad ušiju i preko obrva, spajajući ih otprilike na sredini čela. Santimetar držati čvrsto, ali ne toliko čvrsto da ostavlja trag. Očitanu vrednost uporediti sa tabelom veličina kako biste utrvrdili koja je veličina najbolja za vašu glavu. Ukoliko se nađete između veličina, uvek birajte veću od dve (npr.  zaokružite 57,5 cm na 58 cm), premali šešir može izazvati glavobolju.

Ukoliko želite da nosite šešir ili kapu povučenu malo niže napred ili preko čela, dodajte dodatni centimetar izmerenom obimu glave.

Boja:

Siva

Materijal:

Kašmir Merino Vuna

Patern:

Jednobojna

Veličine:

60
  • Morate da izaberete veličinu