Amarone Bluberry bordo-plava Svilena Maramica za sako

8.000,00 RSD
  • 100% visokokvalitetna italijanska svila
  • Proizvedeno u Italiji, u čuvenoj regiji Komo
  • Ručna izrada
  • 41cm x 41cm
  • Održavanje: hemijsko čišćenje

Odrastajući u italijanskoj regiji Valpolicella, fina vina su oduvek bila deo života Frančeske Serafin. Ne čudi onda, zašto je upravo inspiraciju za svoju “Kolekciju vina”, pronašla u jedinstvenim vinima koja tako dobro poznaje.
Kolekciju vina čini sedam vina proizvedenih u regijama rasutim po celoj Italiji: Amarone, Chianti, Prosecco, Ripasso, Soave, Barolo i Primitivo. Na osnovu svake vrste vina stvara se uzorak, nakon čega se za svaku aromu pravi paleta boja koja asocira na nju. I baš kao što je rekla Frančeska:“Želimo da budemo sigurni da će vlasnik ovog malog komada tkanine, moći da oseti ukus Italije.”
Amarone
Vino Amarone, sa svojom tamno rubin bojom i jakim voćnim bukeima, smatra se jednim od najplemenitijih i najprestižnijih vina italijanske pokrajine Verona, a takođe jednim od glavnih crvenih vina cele Italije. Ime „Amarone” potiče od italijanskog prideva amaro(„gorko”) i odražava snažnu prirodu ove vrste.
Prilikom degustacije ovog neprocenjivog vina, 5 glavnih aroma koje ćete osetiti su trešnja, borovnica, sladić, kakao u zrnu i mahovina. I dizajn svake od ovih maramica podseća na karakterističan buke koji prepoznajete dok pijete neko od ovih vina.

Boja:

Bordo Plava

Materijal:

Svila

Patern:

Dezenirana