Beige- kožna torba bež boje

28.990,00 RSD 20.293,00 RSD

Torbe su modni dodatak u kom istovremeno tražimo privlačan izgled, ali i funkcionalnost i praktičnost. One su mnogo više od dekorativnog detalja. Naglasak na praktičnoj ulozi torbe posebno je važan u kontekstu ponalaska savršene dnevne torbe, koje omogućavaju savremenoj ženi da sa sobom ponese sve što joj može zatrebati tokom užurbane svakodnevice.
Kako bismo odgovorili na sve važne kriterijume koje svaka žena traži od svoje nove dnevne torbe, kreirali smo jedinstvenu RB Tote torbu.
Proizvedena je u Srbiji, u maloj radionici sa iskustvom od tri generacije, gde se koža kroji i sklapa ručno. Materijal koji smo koristili za izradu je visokokvalitetna teleća koža italijanskog porekla, koja je garant dugovečnosti i kvaliteta torbe.
Ova ženska kožna torba pleni elegantnim i odmerenim dizajnom.
Izrađena je od mekane prirodne kože i dostupna je u: teget, camel, crnoj, taupe, braon, tamnobraon, bež i nude boji. Blago je ojačane strukture. Ravnih je i čistih linija.
Njena unutrašnjost obložena je najfinijom sued postavom i iznenađuje svaki put količinom prostora koji pruža. Spolja je obezbeđena rajsferšlusom sa poliranim metalnim zupcima u boji nikla. Naša tote torba ima dve ručke namenjene za ugodno nošenje preko ramena.
Pored bočnog džepa, za sve vaše sitnice, ova torba poseduje i dodatni umetak, koji se po potrebi može vaditi. Umetak obezbeđuje vrhunsku funkcionalnost i prostornu organizovanost, i omogućava mesto za laptop do 14-inča, tablet, rokovnik, telefon, ali i flašicu za vodu.
RB tote torba jedna je od onih koje ćete nositi bezbroj puta, i nikada vas neće izneveriti. Kvalitetna, a uvek u trendu, ona je vanvremenski izbor, sa kojim ćete uvek biti zadovoljne.

Boja:

Braon

Materijal:

Koža

Patern:

Jednobojna