Camelia Kožna ženska Torba 1 Camelia Kožna ženska Torba 2 Karla Bordo Vunena Haljina (2)

Camelia- kožna ženska torba braon boje

22.490,00 RSD

Torbe su modni dodatak u kom istovremeno tražimo privlačan izgled, ali i funkcionalnost i praktičnost. One su mnogo više od dekorativnog detalja. Naglasak na praktičnoj ulozi torbe posebno je važan u kontekstu ponalaska savršene dnevne torbe, koje omogućavaju savremenoj ženi da sa sobom ponese sve što joj može zatrebati tokom užurbane svakodnevice.
Kako bismo odgovorili na sve važne kriterijume koje svaka žena traži od svoje nove dnevne torbe, kreirali smo Camelia torbu.
Proizvedena je u Srbiji, u maloj radionici sa iskustvom od tri generacije, gde se koža kroji i sklapa ručno. Materijal koji smo koristili za izradu je visokokvalitetna teleća koža italijanskog porekla, koja je garant dugovečnosti i kvaliteta torbe.
Ova ženska kožna torba pleni elegantnim i odmerenim dizajnom.
Izrađena je od goveđe kože, blago ojačane strukture, ravnih je i čistih linija.
Pored dva bočnog džepa, za sve vaše sitnice, ova torba poseduje i neseser od sued kože, spolja obezbeđen rajsferšlusom sa poliranim metalnim zupcima u boji nikla. Fiksiran sa dve nitne, ovaj neseser obezbeđuje vrhunsku funkcionalnost i prostornu organizovanost. Camelia torba ima dve ručke namenjene za ugodno nošenje preko ramena. Takođe, uz nju dolazi i duži kožni kaiš u istoj boji.

Camelia torba jedna je od onih koje ćete nositi bezbroj puta, i nikada vas neće izneveriti. Kvalitetna, a uvek u trendu, ona je vanvremenski izbor, sa kojim ćete uvek biti zadovoljne.

Dimenzije: 33 cm x 15 cm x 24,5 cm

Boja:

Braon

Materijal:

Koža

Patern:

Jednobojna