Driver Vunena Karirana Siva Kapa By Lierys
Muške kape

Driver vunena karirana siva kapa by Lierys

6.000,00 RSD

Ovaj klasik je poseban, jedan od must have aksesoara u ormaru svakog muškarca. Dizajn prvobitno datira iz Engleske iz 14. veka, gde su ga popularizovali radnici. Kada su radnici počeli da emigriraju u SAD, poneli su svoje šešire sa sobom — kapa je do danas zadržala svoj evropski stil. Zaobljena silueta, nizak profil i čvrsti našiveni obodovi su sve karakteristične karakteristike vozačke kapice. Napravljen od mekog, laganog platna, idealan je izbor za oštre dane ili prohladne noći. Bezvremenska i definisana osećajem smele jednostavnosti, ovo je kapa gde se udobnost i elegancija susreću u savršenoj harmoniji. 

Proizvedeno u EU

Sirovinski sastav: 100% vuna

Postava: 100% pamuk

KOJA VELIČINA STETSON KAPE VAM ODGOVARA?

Niste sigurni koju veličinu kape da kupite? Nema potrebe da brinite. Merenje obima Vaše glave je mnogo jednostavnije nego što mislite. Evo kako da to uradite.

Počnite tako što ćete koristiti santimetar ili komad kanapa koji možete kasnije da izmerite lenjirom. Santimetar postavite na potiljak. Povucite oba kraja santimetra napred, za širinu prsta  iznad ušiju i preko obrva, spajajući ih otprilike na sredini čela. Santimetar držati čvrsto, ali ne toliko čvrsto da ostavlja trag. Očitanu vrednost uporediti sa tabelom veličina kako biste utrvrdili koja je veličina najbolja za vašu glavu. Ukoliko se nađete između veličina, uvek birajte veću od dve (npr.  zaokružite 57,5 cm na 58 cm), premali šešir može izazvati glavobolju.

Ukoliko želite da nosite šešir ili kapu povučenu malo niže napred ili preko čela, dodajte dodatni centimetar izmerenom obimu glave.

Boja:

Siva

Materijal:

Merino Vuna

Patern:

Karirana

Veličine:

61