Reda Light Blue Merino Vuna Reda Light Blue Merino Vuna 2 Reda Light Blue Merino Vuna 5 Reda Light Blue Merino Vuna 4 Reda Light Blue Merino Vuna 3 Reda Light Blue Merino Vuna 1 Reda Light Blue Merino Vuna 6

Košulja po meri Reda Light Blue Merino Vuna

19.000,00 RSD

Dostupno na upit.

Vunene košulje – 100% Made in Italy u regiji Pijemont, Reda Active materijali za košulje su napravljeni od čiste merino vune.

Za razliku od standardne pamučne tkanine, ove košulje zadržavaju sva svojstva vune-otpornost na gužvanje (wrincle free), prirodno regulišu toplotu tela i imaju visok stepen prozračnosti, tako da koža diše i znoj se ne zadržava na tkanini.

Zaboravite sve što ste mislili da znate o vuni. Naše košulje od merino vune su lagane, udobne i sofisticirane i imaju iznenađujuće prirodne performanse. One su izuzetno otporne na gužvanje i miris, otporne i izvanredni regulatator temperature, što znači da su i jako lake za održavanje, mogu se nositi više puta između pranja, izuzetno su trajne i pomoći će vam da se održite hladnima u toplini i toplima u hladnoći. Tkane od strane majstora vune iz Rede, ovaj prekrasni 120s 2-slojni svetlo plavi materijal možete nositi kao casual ili biznis.

Download

Boja:

Teget

Materijal:

Merino Vuna

Premium:

Yes