Project_74-1-556x830
Kravate

Nove Zelena Kravate

1.890,00 RSD

Elegantna kravata Nove, klasičnog dizajna, u zelenoj boji.

Kravata je važan dodatak muškom odelu. Ne morate da ima veliki broj kravata u svom garderoberu, kako bi uvek bili dobro stilizovani. Dovoljno je imati nekoliko kravata, koje se dobro nadovezuju na ostatak garderobe. Kao i uvek, postoje modni trikovi koji će vam sigurno pomoći.

Kravata se uklapa uz ostalu garderobu po vrsti materijala, dezenu i boji. Kada kombinujete, uvek idite “od većeg ka manjem”. Prvo odaberite odelo, zatim košulju, pa nakon toga kravatu. Ako se odlučite  za jednobojnu varijantu, najsigurnije rešenje podrazumeva kravatu i košulju u različitim nijansama iste boje. Dezene možete uspešno kombinovati, ali pridržavajte se nekih pravila. Pre svega, elementi dezena ne smeju biti suviše slični, ali ni suviše različiti, kako ne bi pravili vizuelnu pometnju.

Sa perfektno vezanim čvorom, koji idealno leži na okovratniku, sigurno ćete ostaviti dobar utisak. Širina kravate se određuje prema širini revera na sakou. Imajte u vidu da svaka kravata ima svoj oblik i tome primeren čvor. I na kraju, čuvajte svoje kravate, kako bi uvek izgledale kao nove. Pre nego što ih odložite u garderober, razvežite čvor i nikada nemojte nositi istu kravatu dva dana uzastopno.

Sirovinski sastav: 100% mikrofiber

Nove

Boja:

Zelena

Materijal:

Mikrofiber