Ripasso Vanilla Maramica za sako

8.000,00 RSD
  • 100% visokokvalitetna italijanska svila
  • Proizvedeno u Italiji, u čuvenoj regiji Komo
  • Ručna izrada
  • 42cm x 42cm
  • Održavanje: hemijsko čišćenje


Odrastajući u italijanskoj regiji Valpolicella, fina vina su oduvek bila deo života Frančeske Serafin. Ne čudi onda, zašto je upravo inspiraciju za svoju “Kolekciju vina”, pronašla u jedinstvenim vinima koja tako dobro poznaje.
Kolekciju vina čini sedam vina proizvedenih u regijama rasutim po celoj Italiji: Amarone, Chianti, Prosecco, Ripasso, Soave, Barolo i Primitivo. Na osnovu svake vrste vina stvara se uzorak, nakon čega se za svaku aromu pravi paleta boja koja asocira na nju. I baš kao što je rekla Frančeska:“Želimo da budemo sigurni da će vlasnik ovog malog komada tkanine, moći da oseti ukus Italije.”
Kolekcija Ripasso inspirisana je jednim od najoriginalnijih vina tamne rubin boje. Ovo vino ima ravnotežu između laganog ukusa, baršunaste taninske strukture i svežine. Da ste ikada pili Ripasso, uvek biste se sećali njegovog beskrajnog ukusa. Pet glavnih aroma ovog vina su cimet, karanfilić, šećer, kupina i vanila. Dizajn svake od ovih maramica podseća na karakterističan buke koji osetite dok pijete neko od ovih vina.

Boja:

Zelena

Materijal:

Svila