Merino Majica Zenska Siva 1 Merino Majica Zenska Siva 3 Merino Majica Zenska Siva 2

Ženska Merino majica- Siva

6.500,00 RSD

Ženske veličine

Vodič za veličine

Ženska majica izrađena od 100% merino vune, lagana, udobna i potpuno prirodna.
Naše majice napravljene su od merino vune sa ZQ sertifikatom, što znači da je proizvodnja u svim koracima ekološka i održiva, i da se sve brižljivo prati i kontroliše.
100% proizvedena u Italji, merino vuna sa ZQ sertifikatom predstavlja vrhunac održive proizvodnje tkanine, savršena u svakoj niti. Nežnija od svile i neuporedivo udobnija od pamuka, merino vuna sa ZQ sertifikatom unaprediće tvoj stil i učiniće da uživaš u svakom nošenju jer znaš da je tvoja majica napravljena u potpunosti u skladu sa prirodom.
Tehnologija koju koristi Reda Active kombinuje veliki broj vlakana u konstrukciji prediva. Povećanjem broja vlakana, vazduh lakše cirkuliše omogućavajući da se znoj efikasnije apsorbuje, isparava i pruža veću udobnost zahvaljujući poboljšanoj termoregulaciji. Takođe, merino vuna se odlikuje prirodnim antibakterijskim i hipoalergijskim svojstvima koja sprečavaju nakupljanje neprijatnih mirisa.
Reda Active tkanine su idealne za dinamičan životni stil zahvaljujući svojoj izuzetnoj otpornosti na gužvanje, omogučavajuči korisniku da ostane besprekoran od jutra do mraka.
Osim vrhunskog kvaliteta i ekološki održivog pristupa u pravljenju merino vune, naše majice se izuzetno lako održavaju.
• Pranje u mašini – na 30°C, program za osetljive tkanine
• Bez omekšivača ili izbeljivača
• Sušenje na vazduhu, ne u mašini za sušenje
• Peglanje na niskoj temperaturi ili parom

Boja:

Siva

Materijal:

Merino Vuna

Ženske veličine:

S M L XL
  • Morate da izaberete veličinu