Ženski kaputi

Ženski kaput BB Lady od mešavine vune i mohera

32.893,00 RSD

Ženske veličine

Vodič za veličine

Zimsku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez kvalitetnog kaputa u garderoberu. Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine istog. Mi u RB, trudimo se da to uvek budu topli i prijatni materijali, bogatog tkanja, da lepo prijanjaju zadržavajući besprekorne forme. Zbog toga su naši kaputi izrađeni  isključivo od prirodnih materijala, vune, kašmira, svile i viskoze. Ovi materijali  presudni su za udobnost tokom nošenja kaputa.

Ženski kaput BB Lady, blago strukirani  kaput na preklop, od jednobojnog štofa braon-narandžaste boje. Širih  revera, sa  kaišem od istog materijala za dodatno strukiranje. Dužine do kolena, bočno, koso usečenih džepova, sa šlicem srednje dubine. Ovaj ženstveni model sa pojasom, koji dodatno naglašava struk, učiniće vašu siluetu još elegantnijom.

Izrađen je od mešavine vune i mohera, koji omogućavaju savršenu toplotu, i idealan je komad za hladnije jesenje i zimske dane. Viskozna postava, s druge strane, prijatan je prirodan  materijal koji propušta vazduh, i omogućava vašem telu da diše.

Zahvaljujući klasičnom kroju, pažljivo biranim materijalima i kvalitetu izrade, ovaj kaput sa zadovoljstvom ćete nositi dugi niz godina. Primer je pravog klasika koji će upotpuniti  svaku vašu kombinaciju , model koji ćete nosite u svakoj prilici, sa osećajem da vam nijedan drugi kaput nije ni potreban.

Sirovinski sastav: 65% vuna 20% poliester 15% moher

Postava: 100% viskoza

Boja:

Braon

Materijal:

Kašmir Vuna

Proizvođač tkanine:

Zegna

Patern:

Jednobojna

Ženske veličine:

XS M L XL

Model:

Midi
  • Morate da izaberete veličinu