Ženski Kaput Black Lady Uno1 Ženski Kaput Black Lady Uno2

Ženski kaput Black Lady Uno od mešavine vune i kašmira

46.990,00 RSD
23.495,00 RSD

Ženske veličine

Vodič za veličine

Zimsku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez kvalitetnog kaputa u garderoberu. Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine istog. Mi u RB, trudimo se da to uvek budu topli i prijatni materijali, bogatog tkanja, da lepo prijanjaju zadržavajući besprekorne forme. Zbog toga su naši kaputi izrađeni  isključivo od prirodnih materijala, vune, kašmira, svile i viskoze. Ovi materijali  presudni su za udobnost tokom nošenja kaputa.

Ženski kaput Black Lady Uno, blago strukirani  kaput na preklop, od jednobojnog štofa crne boje. Širih  revera, sa  kaišem od istog materijala za dodatno strukiranje. Dužine do kolena, bočno, koso usečenih džepova, sa šlicem srednje dubine. Ovaj ženstveni model sa pojasom, koji dodatno naglašava struk, učiniće vašu siluetu još elegantnijom.

Izrađen je odmešavine vune i kašmira, koja omogućava savršenu toplotu, i idealan je komad za hladnije jesenje i zimske dane. Viskozna postava, s druge strane, prijatan je prirodan  materijal koji propušta vazduh i omogućava vašem telu da diše.

Zahvaljujući klasičnom kroju, pažljivo biranim materijalima i kvalitetu izrade, ovaj kaput sa zadovoljstvom ćete nositi dugi niz godina. Primer je pravog klasika koji će upotpuniti  svaku vašu kombinaciju , model koji ćete nosite u svakoj prilici, sa osećajem da vam nijedan drugi kaput nije ni potreban.

Sirovinski sastav: 80% vuna 20% kašmir

Postava: 100% viskoza

Boja:

Crna

Materijal:

Kašmir Vuna

Patern:

Jednobojna

Ženske veličine:

XL

Model:

Midi
  • Morate da izaberete veličinu