Ženski kaputi

Ženski kaput Blue and White od mešavine vune i alpake

32.893,00 RSD

Ženske veličine

Vodič za veličine

Zimsku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez kvalitetnog kaputa u garderoberu. Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine istog. Mi u RB, trudimo se da to uvek budu topli i prijatni materijali, bogatog tkanja, da lepo prijanjaju zadržavajući besprekorne forme. Zbog toga su naši kaputi izrađeni  isključivo od prirodnih materijala, vune, kašmira, svile i viskoze. Ovi materijali  presudni su za udobnost tokom nošenja kaputa.

Ženski kaput Blue and White, blago strukirani  kaput na preklop, od meliranog štofa teget bele boje. Širih  revera, sa  kaišem od istog materijala za dodatno strukiranje. Dužine do kolena, bočno, koso usečenih džepova, sa šlicem srednje dubine. Ovaj ženstveni model sa pojasom, koji dodatno naglašava struk, učiniće vašu siluetu još elegantnijom.

Izrađen je od mešavine vune i alpake, koje omogućavaju savršenu toplotu, i idealan je komad za hladnije jesenje i zimske dane. Viskozna postava, s druge strane, prijatan je prirodan  materijal koji propušta vazduh i omogućava vašem telu da diše.

Zahvaljujući klasičnom kroju, pažljivo biranim materijalima i kvalitetu izrade, ovaj kaput sa zadovoljstvom ćete nositi dugi niz godina. Primer je pravog klasika koji će upotpuniti  svaku vašu kombinaciju , model koji ćete nosite u svakoj prilici, sa osećajem da vam nijedan drugi kaput nije ni potreban.

Sirovinski sastav: 45% vuna 45% alpaka 10% poliamid

Postava: 100% viskoza

Boja:

Bela Teget

Materijal:

Vuna Alpaka

Patern:

Meliran

Ženske veličine:

S M L

Model:

Midi
  • Morate da izaberete veličinu