Ženski kaputi

Ženski vuneni kaput Black and Blue

19.950,00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju.

Zimsku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez kvalitetnog kaputa u garderoberu. Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine istog. Mi u RB, trudimo se da to uvek budu topli i prijatni materijali, bogatog tkanja, da lepo prijanjaju zadržavajući besprekorne forme. Zbog toga su naši kaputi izrađeni  isključivo od prirodnih materijala, vune, kašmira i viskoze. Ovi materijali  presudni su za udobnost tokom nošenja kaputa.

Ženski kaput Black and Blue, blago strukirani  kaput na preklop, sa skrivenim kopčanjem, od vunenog štofa diskretnog kariranog dezena. Širih  revera, sa  kaišem od istog materijala za dodatno strukiranje. Dužine do ispod kolena. Bočno, koso usečenih džepova, sa šlicem srednje dubine. Ovaj ženstveni model sa pojasom, koji dodatno naglašava struk, učiniće vašu siluetu još elegantnijom.

Izrađen je od čiste vune, koja omogućava savršenu toplotu, i idealan je komad za hladnije jesenje i zimske dane. Viskozna postava, s druge strane, prijatan je prirodan  materijal koji propušta vazduh, i omogućava vašem telu da diše.

Zahvaljujući klasičnom kroju, pažljivo biranim materijalima i kvalitetu izrade, ovaj kaput sa zadovoljstvom ćete nositi dugi niz godina. Primer je pravog klasika koji će upotpuniti  svaku vašu kombinaciju , model koji ćete nosite u svakoj prilici, sa osećajem da vam nijedan drugi kaput nije ni potreban.

Sirovinski sastav: 100% vuna

Postava: 100% viskoza

Boja:

Teget

Materijal:

Vuna

Proizvođač tkanine:

Zegna

Patern:

Karirana

Ženske veličine:

42

Model:

Midi
  • Morate da izaberete veličinu