Ženski kaputi

Ženski vuneni kaput Camel Uno

23.495,00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju.

Zimsku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez kvalitetnog kaputa u garderoberu. Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom kupovine istog. Mi u RB, trudimo se da to uvek budu topli i prijatni materijali, bogatog tkanja, da lepo prijanjaju zadržavajući besprekorne forme. Zbog toga su naši kaputi izrađeni  isključivo od prirodnih materijala, vune, kašmira i viskoze. Ovi materijali  presudni su za udobnost tokom nošenja kaputa.

Ženski kaput Camel Uno, blago strukirani  kaput na preklop, sa skrivenim kopčanjem, od jednobojnog vunenog štofa bež boje. Širih  revera, sa  kaišem od istog materijala za dodatno strukiranje. Dužine do ispod kolena. Bočno, koso usečenih džepova, sa šlicem srednje dubine. Ovaj ženstveni model sa pojasom, koji dodatno naglašava struk, učiniće vašu siluetu još elegantnijom.

Izrađen je od mešavine vune i kašmira. Dok vuna omogućava savršenu toplotu, kašmir mu daje dozu luksuza prema kojoj, sigurni smo, nećete ostati ravnodušni. Viskozna postava, s druge strane, prijatan je prirodan  materijal koji propušta vazduh, i omogućava vašem telu da diše. Idealan je komad za hladnije jesenje i zimske dane.

Zahvaljujući klasičnom kroju, pažljivo biranim materijalima i kvalitetu izrade, ovaj kaput sa zadovoljstvom ćete nositi dugi niz godina. Primer je pravog klasika koji će upotpuniti  svaku vašu kombinaciju , model koji ćete nosite u svakoj prilici, sa osećajem da vam nijedan drugi kaput nije ni potreban.

Sirovinski sastav: 60% vuna 40% kašmir

Postava: 100% viskoza

 

Boja:

Bež

Materijal:

Kašmir Vuna

Proizvođač tkanine:

Zegna

Patern:

Jednobojna

Ženske veličine:

42

Model:

Midi
  • Morate da izaberete veličinu