5 razloga zašto vam je potreban Secrid novčanik u džepu 

5-razloga-zasto-treba-da-imate-secrid-u-svom-dzepu

5 razloga zašto vam je potreban Secrid novčanik u džepu 

Bez obzira na njihove relativno male dimenzije, mali novčanici zapravo sadrže jako puno korisnih elemenata. Ukoliko do sada niste posedovali nijedan te vrste, ne znate šta propuštate.

Kako biste to ispravili (i kako bismo vam dali materijal za razmišljanje dok tražite novi novčanik), napisali smo ovaj blog o našem najbolje prodavanom i nagrađivanom Secrid novčaniku, a u pitanju je tanak novčanik po poslednjim trendovima (the ultimate slim wallet).

  1. Ugrađena zaštita kartica (kako fizička tako i RFID zaštita)

Svaki Secrid novčanik poseduje ugrađenu aluminijumsku zaštitu kartica. Ta zaštita ne sprečava samo da se vaše kartice iskrive ili polome ( očigledno i to radi), već takođe sprečava i da se one skeniraju a kasnije reprodukuju, ili da ih koristi za plaćanje bez vašeg znanja neka beskrupulozna individua koja stoji samo nekoliko metara od vas.

Većina kartica danas sadrže ugrađeni RFID čip. On omogućava brzo i zgodno plaćanje jednostavnim prislanjanjem kartice na skener. Ali ta tehnologija može biti i predmet zloupotrebe – čak i dok vam je kartica u novčaniku. Jedini način da zaštitite vaše kartice je korišćenjem novčanika koji ima ugrađenu RFID zaštitu – poput Secrid novčanika.

  1. Pristupite svojim karticama čak i bez otvaranja novčanika

Nemojte da se zavarate i pomislite kako ugrađena zaštita u Secrid novčanicima otežava pristup vašim karticama – baš naprotiv. Zapravo, zahvaljujući patentiranom mehanizmu brzog pristupa koji poseduju Secrid novčanici, pristupanje vašim karticama je čak i lakše i brže u odnosu na tradicionalne novčanike – bukvalno pritiskom dugmeta!

Pogledajte i sami kako jednostavno funkcioniše mehanizam brzog pristupa kod Secrid novčanika:

Veoma je zgodno, zar ne!?

  1. Etički proizvedeni u Holandiji i napravljeni od kože visokog kvaliteta

Secrid novčanikeprave visokokvalifikovane zanatlije u Holandiji. Oni se prave isključivo od najbolje kože, po najvišim etičkim i ekološki prihvatljivim standardima. Ovakav koncept vam nudi dva velika benefita:

Mirni ste jer znate da će vaš Secrid novčanik dugo trajati i nećete morati da ga menjate u skorijoj budućnosti.

Zadovoljni ste jer znate da je novčanik koji ste kupili proizveden po najvišim etičkim standardima u državi sa jako striktnim zakonima koji uređuju uslove rada, dok je sam proces njegove proizvodnje bio efikasan i pedantan u najvećoj mogućoj meri.

  1. Nosite samo ono što vam treba

Uzmite novčanik koji trenutno koristite i pogledajte šta se nalazi unutra. Potom se zapitajte – da li mi stvarno treba sve ovo što se nalazi u njemu? Nije problem što nosite svuda naokolo važne papire i članske karte koje ste sakupljali godinama, već što sve to stvara nepotrebnu težinu i rizik.

Ukoliko izgubite novčanik, muka koja sledi nakon toga a tiče se menjanja svih tih kartica može biti stvarno velika. Korišćenjem Secrid novčanika, uvidećete da nosite samo ono što vam zapravo i treba, npr. kartice i sitne neophodne stvari koje koristite na svakodnevnom nivou.

  1. Kompaktan i lagan, ali izneneđujuće prostran i multifunkcionalan

Secrid novčanici su dizajnirani tako da budu kompaktni i lagani (ali ne isuviše lagani da morate da proveravate da li su idalje tu). Međutim, u njih ipak može da stane 6 kartica (4 ukoliko su kartice reljefne), plus ima prostora za još 4 kartice unutra. Takođe možete držati i novčanice, vizit karte i račune – staju čak i novčići!

Treba vam još malo prostora?

Odlučite se za Secrid Cardslide varijantu u koju mogu stati i ključevi, još novčića i drugih sitnih stvari, pored vaših kartica i novčanica. Sve ovo je izvodljivo zato što je to model koji sadrži zapravo dva novčanika u jednom, omogućavajući tako najoptimalniju prilagodljivost vašim potrebama kao i da kombinujete stvari u skladu sa onim što radite.

Sada znate zašto vam je potreban Secrid novčanik, jedino šta vam je preostalo da uradite je da izaberete najbolju varijantu za vas i vaše potrebe. Prelistajte našu online ponudu novčanika i potražite odgovarajući za vas na stranici SECRID novčanici.

Niste sigurni koji Secrid novčanik je pravi izbor za vas? Govorićemo o različitim tipovima u našem sledećem blogu, stoga pratite našu web stranicu kako biste bili informisani.