Klasika koja vas čini posebnim

 Z1a8101
 Z1a7772

Svilena košulja je znak. Luksuz? Da, svakodnevni. Zlatno doba Holivuda? Uvek. Poznavanje mode? Naravno.

Svilenu košulju ne morate da objasnite. Ona govori umesto vas.

Malo je komada odeće koji su prikladni za svaku priliku. I koji toliko hrabro pokazuju stav. Prvi među njima je svilena košulja. Ketrin Hepbern ju je proslavila. Đani Versaće ju je učinio legendarnom. Kako ćete je vi nositi?

Iako mnogi od nje zaziru, svilena košulja je zapravo najpoželjniji komad garderobe u svakom ormaru. Jednako dobro izgleda uz kožnu jaknu ili strogo krojeno odelo. U poslovnom svetu govori o vašem uspehu. U svakodnevnim prilikama – o vašoj hrabrosti. Danas ne možete da dopustite da je ne posedujete.

 Z1a7614
Sve Pocinje Pravom Tkaninom
 Z1a8092

Ako želite da dodate luksuznu notu vašim autfitima, onda je svila pravi izbor za vas.

Mi našu dobijamo iz Italije – najpoznatiji proizvođači su se smestili u živopisnoj regiji Komo, i baš tu smo otišli da je pronađemo. Uz zadivljujuće pejzaže i srednjevekovna sela, proizvodnja svile je još jedan veliki razlog zbog kog je jezero Komo poznato širom sveta. Proizvodnja svile je kompleksan proces i podrazumeva niz osetljivih faza – a ova italijanska je stekla toliku popularnost da je 1972. nadmašila proizvodnju Kine i Japana. Od uzgoja svilene bube, tkanja, bojenja i dorade – čitav postupak je dug i zahteva timski rad – a kao rezultat dobija se svila ravna najfinijim umetničkim delima.