Ženske majice

Ženske majice su među komadima koje svaka žena, bez obzira na modni i životni stil, starosnu dob, ili estetske afinitete mora da ima u svom garderoberu. Idu uz sve i za svaku priliku. Pošto se često nose, neophodno je da budu što kvalitetnije, a upravo takve jesu ženske majice u katalogu pred vama! Pogledajte našu ponudu i odaberite majicu po želji.

Roberto Baressi Ženska Majice Bela 1

Ženske majice – sudar elegancije i ležernosti

Ako tražite pamučne ženske majice koje se jednako dobro kombinuju uz pantalone i sako, koliko i džins i naočari za sunce – na pravom ste mestu. Roberto Baressi dizajn poznat je po uspešnom pronalaženju kompromisa između elegancije i ležernosti i zato većinu stvari iz naše ponude možete nositi u svakoj prilici.
Majice za žene krojimo od finih materijala, poput 100% pamuka, koji je lak za održavanje, a ima lep estetski finiš i vrlo je prijatan prema telu. Ravan kroj majici omogućava da silueta tek ovlaš dođe do izražaja i predstavlja vanvremenski izbor. Elegantne ženske majice nikad nisu bile lakše za kombinovanje!
Majice za žene na kratke, duge ili ¾ rukave – zavisno od sezone i trenda, u našoj ponudi pronaći ćete model koji vam je potreban. Asortimanom uglavnom dominiraju konvencionalni koloriti poput bele, crne ili krem boje, ali umemo i da vas iznenadimo jarkim valerom ili zanimljivim dezenom.

Ženske majice online – obnovite garderober kvalitetnim majicama

Kada birate komad koji ćete često nositi važno je da njegove boje budu postojane, a materijal dovoljno izdržljiv da podnosi održavanje na visokim temperaturama. Roberto Baressi majice za žene ispunjavaju ove kriterijume.
Odaberite svoju novu žensku majicu u našoj online prodavnici ili posetite neko od prodajnih mesta. Roberto Baressi prodavnice pronaći ćete širom prestonice!