Držač za kartice i novac Cardslider

Novčanik za kartice ima mesta za čak 8 reljefnih ili 12 ravnih kartica, 4 dodatne kartice i novac. Sve to staje u kompaktan dizajn i dimenzije od svega 70 x 102 x 25mm. Odaberite Cardslider kožni držač za kartice sa patentiranim mehanizmom u Roberto Baressi online prodavnici.

Držač za kartice i novac cardslider

Držač za kartice i novac nikad nije bio tako kvalitetan

Kvalitet, kompaktnost, visoka funkcionalnost i za kraj – fenomenalan estetski finiš. Brend Secrid iznenađuje nas fenomenalnim rešenjima iz kolekcije u kolekciju, a zbog inovativnog pristupa postao je pravi hit u svetu!
Ovi novčanici za kartice i gotovinu imaju sasvim dovoljno mesta za sve što želite da nosite sa sobom, a tako kompaktan dizajn da mogu da stanu i u džep! Patentirani mehanizam omogućava da jednim potezom dođete do svojih kartica i odaberete onu koja vam je u datom trenutku potrebna.
Preglednost i alumijumska konstrukcija garantuju lakoću upotrebe i dugovečnost novčanika, dok ga fino obrađena kožna obloga čini dovoljno elegantnim za nošenje u svakoj prilici.

Novčanik za kartice – odaberite svoj Cardslider online

Poklonite sebi ili dragoj osobi praktičnog saputnika koji će brižno čuvati svaku vašu vrednost. Širina asortimana garantuje da ćete sa lakoćom pronaći dizajn skladan svom ukusu i životnom stilu.
Cardslider novčanik za kartice može biti i odličan izbor za poklon – svakome je potreban! Pogledajte naš katalog novčanika za kartice i sa svega nekoliko klikova poručite Cardslider online, ili posetite najbližu Roberto Baressi prodavnicu i uživo se uverite u fenomenalne pogodnosti ovog držača kartica.