Muški aksesoari

Muški aksesoari su modni dodaci, ili detalji, koji mogu doprineti stilizovanosti svake odevne kombinacije. Pored estetske fukcije, neki detalji kao što su kaiševi i dugmad za manžetne, često imaju i upotrebnu vrednost. Pred vama je širok asortiman aksesoara visokog kvaliteta. Pogledajte naš katalog i odaberite muški modni detalj po svom ukusu!

Chino Tamno Plave Muske Pantalone 2

Muški akseosar i kako ga odabrati?

Kaiševi se uvek biraju skladno cipelama, dok je za maramice za odela potrebno naočito umeće uklapanja, a važno je voditi se pravilom kombinovanja boja “hladno na hladno, toplo na toplo”, te ne mešati tople sa hladnim koloritnim spektrom.
Boja dugmadi za mažetne bira se tako da odgovara kopči kaiša, satu, i drugim metalnim detaljima, a nosi uglavnom u formalnim prilikama. Muški modni detalji trebalo bi da budu kvalitetni, kako bi što duže ostali funkcionalni i lepo izgledali.

Muški modni detalji – obradujte sebe ili dragog muškarca kvalitetnim aksesoarom

Muški aksesoari idealni su za poklanjanje i predstavljaju izvrstan način da poklonite znak pažnje dragom muškarcu, prijatelju, članu porodice, poslovnom saradniku ili kolegi – odmeren su izbor za svakoga!
Pogledajte naš katalog i odaberite aksesoar po svom ukusu – obradujte sebe ili vama dragu osobu! Naša internet prodavnica nudi vam mogućnost da kupite željeni artikal sa svega par klikova, a ukoliko više volite kupovinu uživo – tu su Roberto Baressi prodajna mesta, širom Beograda. Uživajte u kupovini!