Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vreme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metod plaćanja

  • Plaćanje kreditnim karticama
    MasterCard, Visa, Maestro
  • Pouzećem

Prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžina u poslovnicama DIS moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Maestro, American Express i Dina, kao i čekovima. Dostavom narudžbina na kućnu adresu koju plaćate pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja), DExpress d.o.o. obračunava otkupninu u iznosu od 300.00 RSD.

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet prodavnici je sigurna. Koristimo WSpay sistem koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom garantuje korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sistemu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Načini plaćanja u vreme pandemije koronavirusa

Načini plaćanja u vreme epidemije koronavirusa Plaćanje je moguće putem kreditnim karticama ili pouzećem. Kurirska služba Aks Express d.o.o kontaktiraće vas unapred zbog najprikladnijeg načina preuzimanja narudžbine.

Plaćanje kreditnim karticama

U DIS webshop-u moguće je plaćati debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (MasterCard, VISA i Maestro) ili na rate (BANCA INTESA ad Beograd, 2-3 mesečnih rata bez kamate: VISA i Maestro).