Secrid novčanici - kožni novčanici

Revolucija koja staje u džep

Pogledaj sve modele
Novcanik

Upoznajte se sa našim novčanicima

Novčanik koji odgovara svim potrebama – pronađite savršeni novčanik za sebe.

Bigimage

Budite sigurni u svoj stil. Uvek i svuda

Kartica 1

BRZ PRISTUP

Svi žele nov novčanik. svima treba secrid

Danas su kartice vrednije od keša. Zato su se i novčanici promenili. Holandska kompanija Secrid spojila je najbolje od industrijskog dizajna i savremene mode i stvorila novčanik koji bezbednost vaših vrednosti podiže na najviši nivo .Patentirani mehanizam naših novčanika omogućava jednostavan i brz pristup Vašim karticama.

Pogledaj sve modele

BRZ PRISTUP

Zaštitite Svoje Kartice

Svaki novčanik Secrid poseduje Cardprotector – inovativnu aluminijumsku zaštitu od neželjenog očitavanja, aktiviranja ili kopiranja vaših kartica. Nemoguće je očitati ih sa bilo koje udaljenosti, sve dok kartice ne izvadite iz novčanika. Osim toga, lagani i prozirni Cardprotector štiti i od savijanja i lomljenja. Zato je brend Secrid ovenčan nagradom Red Dot Design.

Pogledaj sve modele
Kartice 2
Ellipse32 (2)

CARDPROTECTOR

Svaki secrid
novčanik je unikatan

Every Secrid product is given a unique serial number, engraved on the inside of the Cardprotector. This code represents the personal history of each wallet. Once the new owner decides to register the wallet at register.secrid.com, the code is also connected to its user. Registering the product grants a proof of authenticity and a third year of warranty.

Pogledaj sve modele