Ženski parfemi Juliette has a gun

Ženski parfemi Juliette has a gun predstavaljaju dupli mit u bočici. Ko ne bi voleo da dodirne miris? Ko ne bi želeo da u prstima ima lepotu bez oblika? Parfem je ostao oružje žene kojom ostavlja sofisticirani trag, potpis karaktera, otisak stila u vazduhu. Pogledajte kolekciju Juliette has a gun parfema i odaberite svog favorita.

Juliette Has a gun parfem - Lady Vengeance 100 ml 1

Ženski parfem Juliette has a gun – spoj divljine sa romantikom

Romano Riči, praunuk legendarne dizajnerke Nine Riči, želeo je da pomiri ženski dualitet težnje za pitomom romantičnošću i divljom nezavisnošću i uspeo je. Nepovratno. Stihijski. Trajno. Generacija novih žena dobila je svoju zastavu u bočici. Onih koji se usuđuju da ispune svoju drugačijost i lepotu.
„Sve što vam treba za film su pištolj i devojka“-rekao je legendarni francuski režiser Žan Lik Godar. Sve što vam treba za nezaboravnu ljubavnu priču je da ta ljubav bude zabranjena, kao Šekspirovi Romeo i Julija.
Spajajući ova dva umetnička mita u jednoj bočici, dobijamo zabranjeni ženski parfem – zabranjen samo za one koje ne žele da budu posebne. Zabranjen da ga zaboravite jer je to nemoguće. Naša „Naoružana Đulijeta“ ima i druge boje, note, nadimke i kompozicije, a sve to pojačava magiju ovog parfema.

Odaberite omiljeni parfem u našoj Juliette has a gun kolekciji

Pogledajte našu kolekciju parfema za žene i poručite svog Juliette has a gun i poručite parfem online. Ukoliko želite da ove fenomenalne mirise pre kupovine osetite uživo – posetite neko od naših prodajnih mesta. Čekamo vas!