Zašto da nam verujete

Za nas su košulje porodičan posao. Skoro 30 godina raslo je naše znanje, iskustvo i umeće. Ono što je naš otac započeo, nas dve smo hrabro preuzele i svakoga dana dajemo sve od sebe da pokažemo da je to bila mudra odluka. Jer zaista volimo svoj posao – u savršenim košuljama, u svakoj prilici.

made-to-measure
Image_31

godina strasti

Sve ovo vreme, vodila nas je ista strast i jedinstvena ideja – stvoriti savršen komad odeće, onaj koji vas izdvaja pre nego što se sami predstavite. Zato mi pažljivo biramo svaki detalj. Stalno rastemo, učimo i usavršavamo se od naših početaka 1991.god. Snažno se oslanjamo na znanje, iskustvo i odlične saradnje – i tako kreiramo naš put.

Roberto Baressi izdvaja preciznost u izradi, kvalitetu i finoći materijala koje koristimo. Naši klijenti to primećuju i rado se vraćaju.

Image_34

O našem brendu

Nakon 2 dekade u tekstilnoj industriji, 2013. godine smo doneli jasnu odluku – Vreme je da stvorimo sopstveni brend! Roberto Baressi je rođen i iste godine smo otvorili našu prvu radnju. Roberto Baressi izdvaja preciznost u izradi, kvalitetu i finoći materijala koje koristimo. Naši klijenti to primećuju i rado se vraćaju.

Danas imamo kompletnu liniju proizvoda – od formalnih i modernih do onih casual. Roberto Baressi košulje za muškarce i žene su prepoznate kao posebne po kvalitetu koji ih izdvaja.

Sarađujemo sa italijanskim proizvođačima tkanina koji su u samom svetskom vrhu kao što su: Albiate, Albini, Canclini, Monti, Thomas Mason, Grandi& Rubinelli, REDA Milano, a potom naši zaposleni stpaju na scenu i stvaraju magiju.

081A1855-2 081A1714
Image_32

Hajde da šijemo zajedno!

Poruka za naše klijente

Naše kolekcije su male jer ne želimo da dovodimo u pitanje kvalitet.
Čvrsto verujemo u sve što smo sašili. Zato i vi treba da nam verujete!