Mnogo je košulja. Malo je onih savršenih.

Mi ćemo je sašiti za vas.

Košulja je poseban komad odeće. Možete da je nosite u svakoj prilici, a kada je dobro odabrana – to je prvo što će na vama primetiti. Jer košulja gradi stil.

Naravno, stil se stvara. Baš zato je potrebno isprobavati, menjati, prilagođavati svaki detalj. Tu mi stupamo na scenu.

_Z1A7736
Rectangle_376

Materijal

Ovde sve počinje. U zavisnosti od toga za koju priliku želite košulju, odaberite poslovne, svakodnevne ili košulje za posebne prilike. Na raspolaganju imamo preko 300 različitih materijala i dezena – ostvarićemo svaku vašu zamisao.

Kroj

Svi smo različiti, pa su takve i naše košulje: krojevi su slim, custom i extra slim fit. Na vama je da izaberete onaj u kom se osećate najudobnije.

Man Pocetna
Rectangle_381

Detalji

Oni definišu izgled. Kragne se razlikuju po veličini, obliku i težini i najčešće se biraju u odnosu na kravatu koju ćete (ili nećete) nositi. Naravno, važna je i prilika za koju birate svoju košulju – i kragnu.

Korak dalje je kragna šivena po meri; neverovatno je koliko se košulje razlikuju upravo u ovom detalju.

Manžetne

Manžetne često ostaju zanemarene, a upravo taj dodatni santimetar ispod rukava sakoa od vaše svakodnevne kombinacije stvara visoku modu.

manzetna
_T858324

Dugmad

Naravno, dugmad. Zavise pre svega od prilike, ali i definišu celokupan izgled. Naš izbor je ogroman, ali konačna odluka je vaša.

Na kraju, a možda najvažnije – šav. Ono po čemu se prosek razlikuje od vrhunskog kvaliteta. Ono u čemu smo majstori zanata. Ono što će vas oduševiti.