Muški kaiševi

Kaiševi za muškarce za sve prilike – elegantne i ležerne, uz pantalone i farmerke. Roberto Baressi muški kaiševi odlično ispunjavaju svoju osnovnu funkciju držeći pantalone i farmerke na željenoj visini, skladno obimu tela, a njihova dugotrajnost zagarantovana je visokim kvalitetom izrade.

Kožni braon kaiš

Muški kožni kaiš – omiljeni aksesoar svakog muškarca

Kaiševi su jedan od najpopularnijih modnih dodataka, a svakako se nalaze i među najfunkcionalnijim, jer svaki par pantalona mogu da učine da izgleda kao da je krojen po vašoj meri. Dizajn muških kaiševa razlikuje se prema tome čemu su namenjeni – kaiševi za pantalone obično su sjajniji i tanji, dok su kaiševi za farmerke širi i matiraniji, dizajnom primereniji casual varijantama.

Kvalitetni muški kaiševi za sve prilike – online prodaja

U našu ponudu uvrstili smo sve – kaiševe za odela i farmerke klaisičnih crnih i braon, ali i drugih nijansi i boja. Izaberite kvalitetan kaiš koji će kompletirati vaš garderober vanvremenskim komadima.

U našim prodavnicama možete pogledati kompletan asortiman Roberto Baressi kaiševa, a za one koji uživaju u šopingu iz fotelje, kreirali smo brz i siguran online shop. Izaberite kaiš po želji i obavite brzu online kupovinu uz Roberto Baressi online shop.