Uniforme

Da bismo napravili uniforme koje se ističu u vašim prodajnim i ugostiteljskim objektima ili korporativnom okruženju, naš tim donosi najbolje od svog iskustva u modnom dizajnu.


Kontaktirajte našeg prodajnog agenta

063 11 31 741
 Z1a7736@3x

Komfor

Težimo preciznom kroju koji odgovara i muškarcima i ženama uz obraćanje posebne pažnje na odabir materijala i udobnost. U izradi koristimo pamuk, koji je prirodan materija,l i dozvoljava koži da „diše“ tokom celog dana.

Fleksibilnost

Izaberite baš ono što je Vama potrebno uz pomoć naših eksperata koji će u skladu sa aktivnostima i potrebama Vašeg posla, preporučiti odgovarajuće modele i materijale uz vrhunski dizajn, udobnost i izdržljivost.

Lako održavanje

Svi materijali koje koristimo u izradi su veoma izdržljivi, što je kod uniformi od posebne važnosti zbog čestog pranja, tretiranja hemikalijama i habanja. Naše uniforme se lako održavaju i imaju EUR 1 sertifikat o evropskom poreklu (made in Italy).

Samouverenost zaposlenih

Verujemo da samouverenost zaposlenih vodi ka srećnim i zadovoljnim klijentima, a u dobro skrojenoj radnoj uniformi zaposleni će se osećati profesionalno i opuštenou svakom trenutku.

O dizajnu Roberto Baressi uniformi

Dizajn je naša strast. Dobar kvalitet je naša filozofija. Započeli smo novi talas dizajna koji ceni autentičan stil i dobar kvalitet. Veoma smo strastveni pri kreiranju i verujemo da klijentima uvek treba ponuditi samo najbolju selekciju originalnih proizvoda dizajniranih upravo u Srbiji. Dizajnom i izradom uniformi i prodajom robe za neke od vodeći srpskih i svetskih brendova bavimo se dugi niz godina. Ne verujemo u naplaćivanje dodatnih i suvišnih cena za stil i dizajn, zbog toga što verujemo da je to deo našeg posla. Sami dizajniramo i proizvodimo sopstvene ekskluzivne kolekcije, na šta smo ponosni, i trudimo se da svojim klijentima obezbedimo najpovoljnije cene.

Uniforme možete poručiti online ili nas posetiti u Beogradu na nekoj od tri lokacije.

 Z1a7710@3x
Uniforms

Cena uniformi

Naš biznis model okrenut je klijentu i usmeren na njegove potrebe i zahteve tako što proizvodimo samo kvalitet u svim segmentima – dizajnu, materijalu i izradi, od čega i zavisi formiranje cene. Ona se formira i prema odabiru detalja (dugmad na košulji mogu biti od prave školjke) kao i broju uboda po centimetru (što je više uboda košulja izgleda elegantnije). To sve znači da klijent za svoj novac uvek dobija proizvod visokog kvaliteta.

Tipovi uniformi

Radimo uniforme namenjene svim privrednim granama i za sve tipove delatnosti: hotele, banke i druge poslove ugostiteljskog sektora; poslovne, korporacijske uniforme kao i uniforme za sajamsku namenu; u okviru maloprodaje i za poslove zanatskog tipa. Takođe izrađujemo košulje visokog kvaliteta, od najfinijeg pamuka koje će trajati zauvek.

Vreme izrade uniformi

Svi materijali koje koristimo u izradi su veoma izdržljivi, što je kod uniformi od posebne važnosti zbog čestog pranja, tretiranja hemikalijama i habanja. Naše uniforme se lako održavaju i imaju EUR 1 sertifikat o evropskom poreklu (made in Italy).

Saveti pri kupovini uniformi

U kom biznis sektoru poslujete? Kako izgleda radni dan zaposlenih? Kakvom izgledu težite? Koje su boje Vašeg brenda ili radnog prostora? Naš tim će Vam pružiti stručnu pomoć kako biste pronašli odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja koja će biti od velikog značaja pri odabiru odgovarajuće uniforme za Vaše zaposlene.

Izjave klijenata

Ponosni smo na broj zadovoljnih klijenata iz različitih grana industrije. Izabrali su nas zbog kvaliteta, izdržljivih i vrhunski skrojenih materijala, stila i udobnosti koji odlikuje naše uniforme kao i potrebe da svi ovi segmenti budu zadovoljeni kada biraju proizvod za sebe i svoje zaposlene. Kombinacijom praktičnosti i dobrog dizajna kreiraćemo prepoznatljiv vizuelni identitet.

Vrste uniformi

Kod nas možete naći ugostiteljske uniforme, kuvarske uniforme i medicinske uniforme za potrebe vašeg osoblja.