Brendovi muških satova za koje još niste čuli

luksuzni-satovi-2

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam brendove satova koji su manje poznati među srpskim kupcima, a koji mogu zaintrigirati entuzijaste među vama. Bez naročitog redosleda, predstavljamo vam top 5 brendova muških satova za koje vredi znati.

HERITOR

Heritor muški satovi pokrivaju široko polje klijenata zbog toga što ih može nositi apsolutno bilo koja generacija. Snaga i dubina Heritor kolekcijaobogaćena je i raznovrsnošću. Samo jedan od favorita je modelThomson HR1102. Predstavnik je čiste elegancije zahvaljujući kazaljkama koje se slažu uz safirno staklo obloženo mineralnim kristalima.

Uz narukvicu od prirodne krokodilske kože predstavlja muški sat za kojim će se okretati i muškarci i žene. Za staromodnije tipove, ljubitelje vintidž stila, model OLDS HR 3204 obložen je nerđajućim čelikom, srebrnim kućištem i crnim kazaljkama koje sjajno dolaze do izražaja na beloj podlozi. Kaiš kamilje boje sjajna je završnica koja zaokružuje izgled i doprinosi klasičnoj autentičnoj retro noti.

HERITOR

REIGN

Brend koji se ponosi detaljima i sopstvenom manufakturom. Sa kolekcijom Targaryen napravili su pravi preokret na tržištu i povećali prodaju. Sat koji ne može ostati neprimećen, oivčen je nerđajućim čelikom koji predstavlja logo brenda, i ima zanimljiv pokazatelj datuma naglašen svetlim kazaljkama.

Dostupan je u tri različite boje, mada se crni može smatra najprilagodljivijim. Mali zaokret ka nešto modernijem stilu predstavlja Zhu dodatak kolekciji. Svetli detalji i uvećan prikaz datuma jesu privlačna novina. Ovaj brend muškog sata odiše neoborivim misterioznim kvalitetom. Što ga više posmatrate, više ste njime očarani.

REIGN

EARTH

Eko ili u originalnom nazivu „Earth“ muški satovi predstavljaju pravi izbor i osveženje za svakog ko pazi na svoju okolinu i razvija eko- svest. Napravljeni od organskog drveta, prilagođeni su i ženama i muškarcima i predstavljaju simbol očuvanja planete Zemlje. Brend obiluje izuzetnim i raznovrsnim modelima a samo jedna od preporuka je INDIOS – EW230.

Održiv dizajn kućišta i narukvice sa zebra šarom, doprinosi osećaju dugotrajnosti, vraća u prošlost i pruža osećaj arhaičnosti. Bašpoput sata iz nekog drugog vremena. Cena ovog muškog sata je pristupačna, a dizajnuklopiv u bilo koji „casual“ izgled.

Kvalitet proizvoda potvrđuje sama izrada u koju je uloženo dosta truda i pažnje kako bi sat istovremeno imao oznaku održivog proizvoda i privlačnosti. Za one koji žele nešto kitnjastiji izgled tu je model TETON – EW390. Svojim hrabrim pristupom i inovativnošću osvajaju srca mnogih kupaca.

EARTH

MORPHIC

Morphic muški satovi vode se sledećom filozofijom – povezati i prigrliti sadašnjost i budućnost. I dok gaje izuzetno poštovanje prema zaostavštini i nasleđu hronografa, vode se maksimom da je 21. vek pred nama.

Tek što ste u najnovijem „Terminator-u“ primetili neki zanimljiv dizajn, Morphic je upravo nešto slično ponudio na tržištu. Kolekcija koja se naročito uzdvaja kvalitetm i stilom je M35 Series sa narandžastim analognim brojčanikom. Sveže estetike uz crnu silikonsku narukvicu i kućište nerđajućeg čelika predstavlja raritet među satovima 21.veka. Zahtevna industrijska izrada uz dizajn koji donosi dašak mladosti.

MORPHIC

SHIELD

Poslednji brend sa kojim želimo da vas upoznamo, satovi su dizajnirani da budu posebno izdržljivi. Većina ronilačkih satova dostiže dubinu preko 150 metara. Shield muški satovi otišli su korak dalje sa neverovatnih 500 metara dubine, što im omogućava helijumski otpusni ventil. Izdvajamo Haig kolekciju. Posebnim čini ih i tačan švajcarski kvarcni mehanizam i platnena narukvica koja se savršeno uklapa uz moderan morski dizajn.

SHIELD