Casual košulja

casual-kosulja

U garderoberu muškaraca, pre svega onih koji preferiraju classic look, casual košulja je slika i prilika alternativnog  stila, koji praktikuju u slobodno vreme, vikendima, na odmoru i u trenutcima kada tradicionalna elegancija nije obavezna. To ne znači da i casual košulje nemaju svoj šarm, pa i neku vrstu prefinjenosti. Pre svega, baš zato što su namenjene outdoor prilikama, treba da budu odličnog kvaliteta i tehničkih karakteristika – od odličnog materijala, jako dobre dorade i preciznih detalja. Osim toga, casual je pravi pravcati stil oblačenja, smišljen za one koji vole originalnost i maštovitost.

Da biste izabrali adekvatnu odeću ukoliko vam se sviđa casual look –  dovoljno je da se igrate sa sopstvenom kreativnosti i da se izražavate kroz boje – tako ćete dobiti dopadljivi trendy izgled, savršeno prikladan  za svako mesto i doba.  U stvari, ako je istina da casual košulje treba da odgovaraju određenom standardu kad se radi o udobnosti i otpornosti, to nikako ne znači da je estetika na drugom mestu, naprotiv! Raznolikosti tkanina koje se koriste za ovu vrstu košulja, nude veliki broj modela za svako godišnje doba, od pamuka i lana za tople dane i flanela ili teksesa za one hladnije.

Casual košulje nude raznovrsnost i kad se radi o bojama  i dezenima – potencijalnih varijanti ima zaista puno. A ove sezone su definitivno opet u modi karo dezeni – za sve one koji vole da evociraju country look.

plave-kosulje