Chino pantalone -  kada i kako ih nositi

chino-pantalone

Za muškarce koji se još uvek nisu osmelili da nose takozvane chino pantalone, čiji smo naziv preuzeli bez menjanja, napomenućemo da je reč o ležernim, pamučnim pantalonama, veoma pogodnim za svaki dan i trendi izgled. Idealne su za tropsku klimu ili bilo koje mesto gde su temperature visoke, naročito tokom letnje sezone. Ipak, ukoliko mislite da su pogodne samo za leto i vrućinu, veoma se varate.

Chino pantalone su veoma raznovrsne. Jedino što treba da uradite jeste da odaberete propratnu garderobu koju ćete uz njih nositi, te u zavisnosti od tih odevnih komada, možete izgledati ležerno i kul ili otmeno i elegantno. Šta god da izaberete, ipak izbegavajte da ih nosite na poslovnim sastancima i u kancelariji.

  1. Prvi predlog za kombinaciju chino pantalona daće vašem izgledu ležeran i opušten stav; idealna kombinacija za veče sa prijateljima, bioskop ili vikend šetnju. Podvrnite pantalone do članaka, obucite opuštenu majicu sa V izrezom, dodajte kaiš i kombinaciju završite patikama ili japankama.chino
  1. Drugi predlog je i dalje ležeran, a ipak otmeniji od prvog; chino pantalone i košulja na kopčanje, platnene cipele i ručni sat.

casual-pantalone

oker-pantalone

3. Chino pantalone odlične su i za jesenju sezonu, kada se u vazduhu oseća miris zime, a jutra i večeri postaju sve hladnija. Za jesenji izgled pored pantalona obucite košulju na kopčanje dugih rukava. Ukoliko je hladno vreme već počelo, preko košulje obucite kardigan ili običan džemper. Dobar par kožnih čizmi uz odgovarajući kaiš biće savršena završnica.

muske-pantalone

tucked-up-chinos-with-cardigan-with-boots

tucked-up-chinos-with-cardigan4. Teksas – mnogima omiljeni. Chino pantalone odlično se slažu uz teksas košulje. Podvrnite rukave – ovakav „fazon“ nikada ne izlazi iz mode, i činiće da istovremeno izgledate i osećate se i kao otmen i muškarac sa stilom.

chinos-with-denim-shirt

chinos-with-denim-shirt-sleeves-folded