Dragana Milanović - vlasnica Roberto Baressi-ja - dobitnica nagrade za Mladog menadžera godine

ZLO_8761

Srpska asocijacija menadžera (SAM) devetu godinu zaredom dodelila je „SAM Godišnje nagrade“ najboljima u Srbiji. I u izazovnoj godini nagrađeni su izuzetni menadžeri, poslodavci i kompanije koji su svojim ponašanjem, aktivnošću i poslovanjem zaslužili da budu posebno istaknuti i koji društvu mogu da služe kao primer odgovornog poslovanja.

Tim povodom, naša Dragana Milanović postala je ponosni vlasnik nagrade za Mladog menadžera 2020. godine.

“Ovo je meni lično veliki podstrek, ali i obaveza za sve naše buduće poslovne planove. Ovakva nagrada mora da se sa ponosom nosi i opravdava.  Priznanje je još draže i vrednije samim tim što ga dodeljuju poslovni ljudi koje duboko poštujem kao profesionalce i koji imaju dugogodišnje zavidne karijere”, kaže Dragana tim povodom.

 

                                                                                                                                                                Dragana Milanović i Dušan Basalo

 

“Sve što smo uradili i sve što radimo, deo je priče koju zajedno kreiramo. Ponosna sam na sve članove našeg Roberto Baressi Tima, podjednako su nam važni naši krojači, naši prodavci, naše devojke koje se trude da u svakom trenutku isporuče tu važnu košulju za svakog našeg klijenta. Važno nam je i da su naši klijenti zadovoljni i da zajedno sa nama veruju u sve one vrednosti koje se trudimo da utkamo u svaki šav. Obećavamo da ćemo se truditi da budemo samo bolji i bolji u vremenu koje dolazi.”