Zavodjenje i muška košulja kao oružje

kosulje-za-zavodjenje

Već je dobro poznato da se klasa i stil ne mogu kupiti, a svi se mogu složiti da muške košulje, kao i celokupan izgled muškarca, znatno utiču na njegov šarm i zavodjenje. Jer ko još ni jednom nije bio privučen naročitom muškom elegancijom?

zavodjenje

Glavno pravilo muškog odevanja jeste pravilan izbor veličine garderobe koja mora savršeno odgovarati muškarcu koji je nosi. Ovo pravilo ne važi samo za košulje već i za celokupan izgled: prava veličina kao i pažljivi detalji, poput rukava sakoa i dužine košulje, veličine ramenog i vratnog dela, dužina sakoa i manžetne na pantalonama, moraju postići sklad. Posebna pažnja mora da se posveti nakitu i ostalim modnim dodacima, poput smelihdezena ili dugmadi za manžetne, koji bi trebalo da budu prefinjeni, nikako kič.

Romantika i zavodjenje

Uvek treba imati na umu da romantika i kitnjast stil ne idu zajedno, a zavođenje svakako jeste i stvar stila – zato se savetuje minimalistički i lagan stil, i izbegavanje bilo kakvog, pa i najmanjeg eksperimentisanja sa bojama i formom. Klasične boje, prirodne i pastelne, nezaobilazni modni detalji, uzdržljivi a moderni odevni predmeti biće pravi izbor. Bela košulja ili jednostavna rolka i klasično odelo uz cipele sa pertlama uvek su nepogrešiv izbor. Izbegavajte ekstravagantnost, razmetljiv nakit i jarke upadljive boje košulja.

zavodjenje

Kada želite da zavedete osobu svojih snova, zapamtite da su pored elegancije, tradicionalni gestovi veoma važni, zajedno uz dašak tehnološke prefinjenosti.  Mali romantični pokloni, cveće, poziv na večeru ili rukom pisano pismo oduvek su bili i ostaće kult čak i među modernim partnerima, ali će i savremenije metode poput poziva, e-maila ili sms poruke kada kasnite ili ste van zemlje, značiti isto toliko. I eto trikova za zavodjenje 🙂