Saveti za vitke muškarce - Kako se dobro obući u odnosu na sopstvenu građu

mrsavi-muskarci1

Svaka osoba je priča za sebe, razlikujemo se ne samo po karakteru, nego i po fizickoj građi, pa da bismo se dobro obukli u skladu sa ličnim fizičkim karakteristikama, savetujemo Vam da pratite sledeća uputstva.  Uz malo pažnje, moguće je prikriti neke nedostatke i naglasiti ono što je najbolje na nama! Krećemo. ovo su saveti za vitke muškarce.

 Muška građa podrazumeva tri kadegorije:  vitki muškarci, muškarci normalne i muškarci krupne građe. Naravno, ovde treba imati na umu  da je i visina bitan parameter.

mrsavi muskarci4

U ovom postu ćemo videti kako vitki muškarci mogu dobro da se obuku u odnosu na svoju visinu, koja direktno utiče na izbor odeće.

Vitki muškarci treba da biraju glomaznije i teže tkanine i majice, da bi telo izgledalo krupnije.  Birajte jednobojne, svetle odevne predmete, karirane ili sa horitontalnim prugama koje vizuelno proširuju. Apsolutno izbegavajte preuske i preširoke stvari, kao i upotrebu širokih kravata.

mrsavi muskarci 2

 

Vitki niski muškarci treba da nose odeću sa vertikalnim prugama kako bi izgledali viši. Treba izbegavati jake kontraste boja između pantalona i majica, podvrnute nogavice, preširoke džempere, predubok V izrez i glomazne kaiševe.

Vitki i visoki muškarci pak, treba da nose horizontalne pruge, dok apsolutno treba da se klone  preuskih i previše širokih džempera.

I da sumiramo, vitki muškarci treba da biraju:

  • Odela od somota
  • Karirane košulje i sakoe
  • Pantalone u bojama normalne dužine

Treba da izbegavaju:

  • Jake vertikalne pruge

Niski & Vitki muškarci: glomazne džempere jakih boja