Koja je razlika između Secrid Miniwallet-a i Secrid Slimwallet-a?

Secrid-wallet.dutchmartin

Ukratko o Secrid-u

Secrid je kompanija sa sedištem u Holandiji koja nudi veliki izbor hi-tech novčanika u džepnoj veličini. Sigurni smo da će vam se dopasti s obzirom na njihovu funkcionalnost i RFID zaštitu koju poseduju kako bi se sprečilo da vaše kartice budu predmet digitalnih prevara.

Ukoliko želite da poboljšate funkcije vašeg novčanika, onda bi neki od Secrid modela mogao biti pravi izbor za vas.

 

Pitanje

Često pitanje koje dobijamo na online chat-ovima i mail-ovima je: ’’ Koja je razlika između Secrid Miniwallet-a i Secrid Slimwallet-a, koji je bolji izbor? ’’

 

Koja je razlika?

Razlika između ova dva modela je u veoma jednostavnoj činjenici. Svi Miniwallet modeli imaju kopču kojom se novčanik zatvara, dok se svi Slimwallet modeli zatvaraju bez kopče. Imajte na umu da ne postoje bilo kakvi magneti u oba modela ovih novčanika.

Miniwallet modeli novčanika pružaju više mesta za dodatne kartice i gotovinu, dok čvrsta kopča koju poseduju služi za bezbednost sadržaja u novčaniku. S druge strane, Slimwallet modeli su dosta tanji, ali ste u nekoj meri limitirani po pitanju toga šta sve možete staviti u novčanik, a da ga ne otvarate previše. U svakom slučaju, u oba modela novčanika staje od 4 do 6 kartica u zaštitnik za kartice.

Koji je najbolji za vas..

Secrid Miniwallet

Ukoliko ste tip osobe koja uvek voli da nosi sa sobom kartice, gotovinu, novčiće, vizit karte, račune, itd. onda vam preporučujemo Miniwallet, pošto vam on omogućava da stavite dosta toga, a snažna kopča je tu da se postara da stvari unutar novčanika budu bezbedne.

 

Secrid Slimwallet

Ukoliko ste tip osobe koja pretežno koristi nekoliko kartica i malo gotovine, onda je Slimwallet opcija bolji izbor za vas. Novčanik je dosta tanji pošto ne poseduje kopču i može mnogo lakše da stane u vaš džep.

Nudimo veliki izbor boja za oba modela Secrid novčanika. Sigurni smo da ćete pronaći savršeni za vas unutar naše kolekcije.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas slobodno putem mail-a ili online chat-a.