Koji Secrid novčanik je pravi za vas?

secrid-miniwallet-slimwallet-twinwallet-small-wallets-collection-new_1024x1024

Pročitali ste naš prethodni blog – 5 razloga zašto vam je potreban Secrid novčanik u džepu – i odlučili ste da treba da posedujete jedan takav (između ostalog – odlična odluka!).

Ali sada kada ste počeli da razgledate veliki izbor naših nagrađivanih Secrid novčanika, shvatili ste da imate baš puno opcija za izbor. Zato, kako da budete sigurni koji model Secrid novčanika je pravi za vas?

Da bismo vam pomogli da donesete pravu odluku, sastavili smo kratak pregled svih novčanika koji ukazuje na glavne razlike među raznovrsnim modelima Secrid novčanika.

 

Cardprotector

Ukoliko niste tip osobe koja nosi dosta gotovine (metal ili novčanice), već preferirate da se oslonite na pouzdane kartice za svakodnevnu upotrebu, ne tražite dalje – Secrid Cardprotector je pravi izbor za vas. Ovaj ultra minimalistički novčanik je zapravo Secrid zaštitnik za kartice bez kožne navlake.

Dobijate iste benefite za zaštitu kartica (uključujući RFID zaštitu) kao i drugi novčanici iz Secrid kolekcije, dok vam patentirani klizni mehanizam omogućava brz i jednostavan pristup karticama (4-6) u samo jednom pokretu.

Dostupan u velikom broju boja i različitih dizajna, Secrid Cardprotector je tu da odgovara svačijem ukusu.

 

Cardslide

Sledeći na redu je Secrid Cardslide. Ovaj glatki kožni novčanik je zapravo modularni novčanik, koji se sastoji iz zaštitnika za kartice i klizača (otuda i naziv). Zajedno ih drži snažna i čvrsta traka, dok vam Secrid Cardslide omogućava malo više prostora za dodatne novčanice, novčiće, vizit karte i ostale sitne lične stvari.

Lepota ovog modela je u tome što vam pruža različite opcije. Kako u sebi sadrži dva novčanika, Secrid Cardslide vam omogućava da izaberete da li ćete nositi samo kartice; kartice i gotovinu; ili kartice, gotovinu i bilo šta drugo što može da stane u prikriveni klizni odeljak.

 

Miniwallet

Tražite nešto malo više ikonično a opet univerzalno? Ne tražite dalje – Secrid Miniwallet je vaš izbor. U ovaj izuzetno fleksibilan i kompaktan model novčanika može da stane svašta toga uzimajući u obzir njegovu veličinu.

U samom središtu Secrid Miniwallet-a nalazi se patentirani zaštitnik za kartice, u koji može bezbedno da stane 4-6 vaših kartica i koji ih sprečava da se iskrive, polome i/ili zloupotrebe njihovim skeniranjem. Potom je zaštitnik upakovan u Secrid kožu visokog kvaliteta koja je etički proizvedena, sa što je manje moguće uticaja na životnu sredinu.

Takođe poseduje i čvrstu kopču kojom bezbedno čuva sve što se unutar nalazi. Secrid Miniwallet je odličan izbor ukoliko želite da nosite u novčaniku nešto više od samih kartica.

Slimwallet

Ako vam se dopada kao zvuči i izgleda Secrid Miniwallet o kojem smo malopre govorili, ali biste ipak želeli nešto malo tanje, onda je prava opcija za vas Secrid Slimwallet.

Bez kopče koju Secrid Miniwallet elegantno nosi, Slimwallet je tako tanak a opet nije izgubio nimalo na svojoj multifunkcionalnosti i zaštiti. Centralni zaštitnik za kartice sa patentiranim kliznim mehanizmom i RFID zaštitom ostaje nepromenjen, što znači da možete brzo i jednostavno pristupiti vašim karticama (4-6).

Idalje ne možete da se odlučite između Miniwallet-a i Slimwallet-a. Naš sledeći blog će se detaljnije baviti tom temom.

Twinwallet

I model za kraj – Secrid Twinwallet. Mali novčanik u koji može stati duplo više stvari.

Secrid Twinwallet sadrži zaštitnik za kartice u svom središtu i u njega može sigurno i bezbedno da stane do 12 vaših kartica, dok ih zaštitnik štiti od lomljenja, savijanja i neželjenog wireless skeniranja. Takođe sadrži dovoljno mesta za novčanice, račune, nekoliko novčića i vizit karti.

Ali ne brinite, iako ima sav ovaj dodatni prostor, Secrid Twinwallet je idalje kranje kompaktan i zatvara se snažnom kopčom, tako da možete biti sigurni da su vaše kartice i novac uvek bezbedni.

Sada kada znate koji Secrid novčanik je pravi za vas, ostaje samo da odlučite koje će biti boje/dizajna.