Kožni aksesoari - svuda i uvek

Koza1

Odeću možemo nositi od raznih materijala i u raznim bojama, međutim, kad se radi o aksesoarima, oslonite se na pravu kožu. Potrošite  slobodno na dobru kožu i držite se klasičnog stila – vaša investicija će vam se isplatiti u godinama koje dolaze. Kožni aksesoari su uvek pravi izbor.

Cipele

Cipele su sigurno među najvažnijim delom garderobera. One treba da budu pre svega funkcionalne, ali one isto tako daju mnogo informacija o stilu i ličnosti onoga ko ih nosi. Iako se moda menja iz godine u godinu, uvek postoje neke stvari koje važe uvek i svuda. Cipele za odelo treba uvek da budu kožne i ne prihvatajte ništa manje od toga. Boja cipela treba da bude nešto tamnija od boje odela.  Sve ostale casual varijate cipela čuvajte za casual outfit.

Kozne cipele

 

Kaiš

Dobro obučen čovek treba da ima bar tri kaiša u crnoj, braon i bež boji, koji treba približno da se slažu uz boju i sjaj cipela. Elegantni kaiševi za odelo su obično nešto sjajnije obrade od onih casual i obično nisu deblji od širine palca. Najkvalitetnie šnale za kaiš su male, jednostavne i napravljene od čistog srebra, nikla ili neispoliranog mesinga.

Kozni kais

 

Novčanik

Glomazan novčanik je obaveza u smislu više stvari. Osim što je estetski jako ružno kad se vidi ispupčenje na džepu, novčanik koji je pretrpan sporednim stvarima je vrlo teško zameniti ukoliko se izgubi. Dakle, držite se klasičnih novčanika koji se presavijaju na dva dela a one glomazne sa gomilom pregrada ostavite za mlađe generacije.

Kozni novcanik