Pet načina da nosite belu košulju

Bela-kosulja-3-1

Nastavljamo našu listu koju smo započeli u prošlom blogu koji smo posvetili belim košuljama:

3. Day out

Bela kosulja 3

Dakle, ako želite da nosite košulju sa mekom kragnom, jer niste raspoloženi za kravatu i sako, ovakav outfit može biti odlična varijanta između dve krajnosti.

Ovakva jakna je odličan izbor za vetrovite, kišne dane i daje dozu ozbiljnosti i sportske prefinjenosti. Taman jeans stvara kontrast sa bojom jakne, pa ona još više dolazi do izražaja. Kožni kaiš sa radom nije nešto što će odmah biti primećeno u ovoj varijanti, ali definitivno dodaje neophodnu teksturu outfit –u. Patike – polusportske – dolaze u obzir čak i starke koje su se vratile u modu na velika vrata. Uz sve to, ovde može biti dobar trenutak da eksperimentišete sa svojim satom.

 

4. Casual za toplo vreme

Bela kosulja 4

 

Trik je da košulja bude odgovarajuće dužine. Trebalo bi da ne bude ni prekratka, ni predugačka jer se bi u ovoj kombinaciji trebalo da se nosi ispasana. Odgovarajuća košulja prelazi preko kaiša, ali ne previše.  Ako ipak više volite da je upašete, onda bi kaiš sličan predhodnoj varijanti mogao da bude odlično rešenje. Mi predlažemo patike neutralne boje, jer smo imali na umu šorts u boji. Ako planirate da stavite i sat, nek se boja sata slaže sa bojom šortsa.

 

5. Casual za hladno vreme

bela kosulja 5

Ovo je još jedna, jasna i precizno smišljena kombinacija. Duboke cipele i džemper mogu biti zamenjeni drugim bojama po ličnom izboru. Ovo je pomalo hibridna kombinacija, jer je poslovna od struka na gore, a casual na dole, pa se možda ne prija svakome. Bela košulja je zahvalna jer se uz nju može kombinovati džemper neke jače boje iako je zimski period. Taman jeans daje neutralnost, a cipele razbijaju monotoniju, pa je ovo idealna kombinacija za zimsku šetnju gradom kad niste na dužnosti.