Pet stvari u koje vredi ulagati novac

garderoba-1

Ako je potrebno da obnovite svoju garderobu, uvek je bolje da se fokusirate na kvalitet a ne na kvantitet. Osim dobre košulje koju treba upotpuniti odgovarajućim outfitom, navešćemo još 5 ključnih stvari koje su od suštinskog značaja za ormar svakog muškarca i na koje nije greh potrošiti novac.

Klasični sako. Pravi sako/blejzer  će vas odvesti iz sale za sastanke do večernjeg izlaska i može da se nosi  uz razne odevne kombinacije. Kada razmišljate o investiranju u sako, najbolje je da se odlučite za varijantu sa jednim ili dva dugmeta, crne, ugalj ili teget boje. Držite se sigurne klasične rute i izbegavajte trendy stvari koje brzo izlaze iz mode kao što su naramenice i kitnjasta dugmad. Treba pre svega da vam odgovaraju veličina i model. Ako niste potpuno zadovoljni, uzmite  u obzir krojačke usluge kako biste dobili sako koji će da ispuni vaša očekivanja.

novac

Na pravi par farmerki takođe treba potrošiti novac. Smatra se da je jeans  osnovna stvar u ormaru, po mnogima i najkrucijalnija. Danas je izbor muških farmerki  jako veliki, pa je bitno umeti odabrati! Za početak, bolje je kupiti jedan par dobrih farmerki nego tri para osrednjih. Probajte nekoliko modela i nekoliko brendova da biste videli šta najviše odgovara vama i vašem telu. Ako ste budžetski ograničeni na jedan par, onda neka budu tamnije farmerke ravnih nogavica . Izbegavajte preterano upadljive detalje i oznake brenda ili dizajnerske kuće. Idealno bi bilo da vase farmerke mogu da prate polu-poslovne prilike, ali i one casual.Farmerke

 

U sutrašnjem postu nastavljamo našu listu… 🙂