Plava košulja

plave-kosulje

Ovog leta sve nijanse – plava košulja

Ova letnja sezona, kad je izbor stila za muškarce u pitanju,  ponovo  vraća u modu klasiku, akcenat  je, iznova na dopadljivoj , tradicionalnoj, klasičnoj eleganciji  uz dodatak savremene kreativnosti.  Apsolutni protagonista muškog garderobera ove sezone je plava boja, u svim svojim varijantama i nijansama, pre svega ukoliko je obogaćena detaljima i aksesoarima koji doprinose klasičnom a opet ličnom stilu pojedinca. Plava košulja će definitivno biti u fokusu.

plave-kosulje

Elegantna i neprolazna, plava se lako prilagođava svakoj ličnosti, svakom životnom dobu i svakom ambijentu, savršena je u ozbiljnim, formalnim prilikama ali i u onim ležernim.  Pre svega, za muškarce koji žele da se na njima vidi dobar ukus, plava košulja uz tradicionalno teget odelo  je jednostavno must have, tim pre što je ta kombinacija uvek aktuelna, idealna za business look, ali odlična i kao citywear.

Uz klasičnu eleganciju teget odela, možete kombinovati bilo koju nijansu plave boje po sopstvenom nahođenju i preferenciji, dolaze u obzir svetlo plava, boja teksasa, tamno plava, pa čak i plava sa diskretnim prugama ili mikroreljefima u samoj tkanini.

plava-kosulja

Da biste kompletirali ovu plavu/azurnu kombinaciju, po tendencijama koje nosi 2013. godina, trebalo bi da uparite i odgovarajuće cipele i aksesoare:  kožni kaiš, kožne cipele iste boje i jednobojnu ili žakard kravatu.