Pravi izbor za elegantnog muškarca

odelo-crno-belo-1

odelo crno belo

Iako moda diktira različite boje svake sezone, crno-bele kombinacije su uvek provereno dobar izbor za elegantnog muškarca. Klasične ali uvek u trendu, jednostavne ali efektne, prikladne za svaku priliku i uzrast, belo-crne varijante odlično pristaju svakoj veličini i građi, daju lični pečat, jedinstvenost i prefinjenost, bilo da se radi o važnom sastanku ili poslovnoj večeri. Ukoliko se ukombinuju uz odgovarajući originalan dodatak u vidu kaiša, kravate i sl, mogu dobiti potpuno drugačiju interpretaciju.

musko odelo crno belo-kravata plavamusko odelo kosulja bela

Jasna elegancija crne

Sofisticirana i šik, iako ujedno jednostavna i stroga, crna je često prisutna u garderoberu svakog muškarca jer je vrlo zahvalna – odgovara najrazličitijim povodima i prilikama. Ona je uvek izbor koji ne prolazi neprimećen, a ukoliko je čisto crna suviše dramatična, dobra ideja da se oživi jeste neki detalj druge boje . Isto tako dobar izbor predstavlja bela košulja uz crno odelo, kako u klasičnoj tako i u casual varijanti.  Pravi način da se lični stil izdvoji iz mase kao jedinstven i elegantan jeste izbalansirana i harmonična kombinacija bele i crne sa življim bojama.

musko odelo-bela kosuljabiznis odelo-elegantnoelegantno odelo

Strast za belim košuljama

Kombinacija bele i crne sa detaljima u drugim bojama je najbolji način da se dobije klasični look za muškarca, bilo da se radi o profesionalnom ambijentu višeg ranga, bilo da je u pitanju neka proslava ili ceremonija bilo kog formalnog tipa. Uz malo kreativnosti, bela košulja može da se nosi uz elegantno odelo, ali i uz crne ili svetle farmerke. Čak je i bela polo majica uz crnu sportsku jaknu uvek aktuelan izbor za one koji preferiraju sportski ali šik izgled, uz to se podrazumeva da belo mora biti čisto, savršeno belo.