Saveti za muškarce – After Office Fashion

suit-no-tie

Muška moda je konačno prešla svoj dugi razvojni put, sazrela je i nekako se ustalila –  više nema izgovora za neuredno oblačenje. Sada muškarci imaju veliki izbor pri ruci kada se radi o oblačenju, ako planiraju večernje piće ili casual okupljanje sa društvom.

Saveti za muškarce

Dakle, posle posla ste rešili da odete na piće-dva sa društvom. Da li svraćate kući da se na brzinu presvučete ili je prihvatljivo i poželjno (uzimajući u obzir uštedu vremena koje gubite odlaskom kući i vraćanjem u grad) da nosite odeću za kancelariju?

Za turu pića i sat-dva opuštene priče koja nije vezana za posao, obično je sasvim dovoljno da se rešite kravate. Nije loša ideja ni da sako ostavite u kolima. Još ako na sve to, uspete na brzinu da popravite frizuru, spremni ste! Ideja je da se rešite ozbiljnosti i pritiska koje nosi kancelarija, da biste mogli što bolje da se provedete i ne mislite stalno na posao.

Saveti za muškarce

Ako ste planirali pravi noćni izlazak u grad, onda je verovatno bolja ideja da svratite do kuće, ostavite svoju tipičnu odeću za posao i presvučete se u nešto sasvim drugačije. Opredelite se za nešto udobro, ali ipak stilski prihvatljivo. I neka bude jednostavno – to je uvek sigurno rešenje.

Pravila koja se tiču onoga šta se nosi a šta ne, na večernje izlaske drastično su opuštenija u poslednje vreme. Malo je barova koji još uvek drže određeni dress code na snazi. Trik leži u tome da izaberete nešto što vam prija, što vam dobro stoji , što je udobno, nešto u čemu se uklapate, ali ipak na svoj način i izdvajate iz gomile. Pravi aksesoar vam u tome može mnogo pomoći. Mada trendovi koji se tiču njih brzo izlaze iz mode i menjaju se, pa imajte to na umu.

I ponesite sa sobom samopouzdanje, to nikad ne izlazi iz mode!