Bele košulje - sve varijante

Bela-kosulja1

Casual  oblačenje je pitanje stila a kombinovanje bele košulje uz neformalni look je pravi način da se izdvojite iz mase na prefinjen način, ukoliko želite da ostanete izvan tradicionalnih šema. Bele košulje u garderoberu muškarca je uvek onaj elegantnan komad koji imate, uvek aktuelan, bez obzira na godine i savršen je u svakoj prilici, od svakodnevih prilika do važnih ceremonija. To važi čak i za one koji  se oblače neformalno jer  mogu uvek da osveže svoj izgled birajući belu košulju, pre svega ukoliko vole njenu klasičnu i romantičnu crtu.bele-košulje

Tipična kombinacija uz belu kosulju su farmerke, klasične ili crne, koje se uvek nose uz kaiš, a ako želite da dodate neki originalan detalj, onda možete iskoristiti slim kravatu živahne boje. Ukoliko želite nešto smelije i nekonvencionalnije da obučete, onda su odličan izbor blede ili pocepane farmerke.  Bela košulja se odlično kombinuje sa klasičnim farmerkama i crnim džemperom ili džemperom u nekoj drugoj boji, po Vašem izboru. Tako dobijate casual chic efekat, prikladan za profesionalni ali i privatni kontekst.

Obojene pantalone

Trenutno su u svetu u modi pantalone, sportske ili farmerke, jarkih boja, koje se nose uz bele casual košulje – odličan izbor za mlade – sigurno ćete biti primećeni! Jarke boje inače podsećaju na letnji period, pre svega ako se radi o lanu ili tankom pamuku, pa možete savršeno uklopiti i bermude u ovim nijansama.

Ako ste pristalica eleganthih opcija – nikakav problem, neformalno i potpuno chic – dovoljno je da obučete belu košulju i sportski sako, crne, plave ili jednostavno – Vaše omiljene boje. Preporuka su svetle pantalone uz taman sako, i obratno, pastelni sako i tamne boje pantalona.