RB Tote torba od fine kože i praktičnog dizajna

Torbe06 Resize

Torbe su modni dodatak u kom istovremeno tražimo privlačan izgled, ali i funkcionalnost i praktičnost. One su mnogo više od dekorativnog detalja. Naglasak na praktičnoj ulozi torbe posebno je važan u kontekstu ponalaska savršene dnevne torbe, koje omogućavaju savremenoj ženi da sa sobom ponese sve što joj može zatrebati tokom užurbane svakodnevice.

Od bitnih  stvari do sitnica koje je uvek volimo da imamo nadohvat ruke, dnevna torba je nešto poput najvernijeg suputnika kroz haos i izazove svakodnevice. Zato je zovu i “malim carstvom svake žene”

Tote torba – model koji uspešno odgovara na sve potrebe savremene žene

Kako bismo odgovorili na sve važne kriterijume koje savremena žena traži od svoje nove dnevne torbe, kreirali smo jedinstvenu RB Tote torbu

Proizvedena je u Srbiji, u maloj radionici sa iskustvom od tri generacije, gde se koža kroji i sklapa ručno. Materijal koji smo koristili za izradu je visokokvalitetna teleća koža italijanskog porekla, koja je garant dugovečnosti i kvaliteta torbe.

Ova ženska kožna torba pleni elegantnim i odmerenim dizajnom

Izrađena je od mekane prirodne kože i dostupna je u: teget, camel, crnoj, taupe, braon, tamnobraon, bež i nude boji. Blago je ojačane strukture. Ravnih je i čistih linija. 

Njena unutrašnjost obložena je najfinijom sued postavom i iznenađuje svaki put količinom prostora koji pruža. Spolja je obezbeđena rajsferšlusom sa poliranim metalnim zupcima  u boji nikla. Naša tote torba ima dve ručke namenjene za ugodno nošenje preko ramena.  

Pored bočnog džepa, za sve vaše sitnice, ova torba poseduje i dodatni umetak, koji se po potrebi može vaditi. Umetak obezbeđuje vrhunsku funkcionalnost i prostornu organizovanost, i omogućava mesto za laptop do 14-inča, tablet, rokovnik, telefon, ali i flašicu za vodu. 

Tote torba od kože za svaku priliku 

Među modelima koji istinski olakšavaju svakodnevicu i imaju dovoljno mesta za baš sve stvari koje nam mogu zatrebati uvek su se isticale tote torbe. Prostrane, a svojim dizajnom uklopljive u svaki modni stil i ukus, tote torbe služiće vas idealno u svakoj prilici, od 9 a.m. do 9 p.m. 

RB Tote bag je skladna i odmerena, moderna i dopadljiva, izuzetno prepoznatljiva i više nego praktična. Uvek spremna za apsolutno svaku priliku. Nosiće neseser sa šminkom jednako praktično kao i fascikle sa posla ili laptop. Savršeno je prikladna za posao, ali i za odmor tokom vikenda, uz mogućnosti da odgovori na sve zahteve moderne žene današnjice.

Osim što je vrlo praktična, ide i uz sve odevne kombinacije, od ležernih, do onih elegantnijih, pa odgovara ženama svih modnih i životnih stilova. 

RB tote torba jedna je od onih koje ćete nositi bezbroj puta. I nikad vas neće izdati. Kvalitetna, a uvek u trendu, ona je vanvremenski izbor, sa kojim ćete uvek biti zadovoljne.