Modeli košulja koje svaki muškarac treba da ima

HandC3

Orman dobro obučenog muškarca neće biti kompletan bez lepo skrojene košulje koje se mogu nositi na posao i u slobodno vreme. Dobre košulje su napravljene od kvalitetnih, prirodnih materijala i u veličini koja vam odgovara. Ipak, postoje neki osnovni modeli i dezeni košulja koji se izdvajaju kao neophodni odnosno must have komadi muškog ormana.

U nastavku teksta vam otkrivamo u šta treba da sledeće investirate ukoliko želite da vaš orman bude kompletan.

Bela košulja

Ne postoji ništa prefinjenije od bele košulje. Ona je klasičan odevni predmet koji ne izlazi iz mode i zato treba investirati u jednu kvalitetnu. Bela košulja za muškarce je vanvremenski komad čija estetika je neprolazna i sa njom ne možete pogrešiti. Bela košulja se lako kombinuje uz sve stilove i komade garderobe.

Za opušteni stil i svakodnevno nošenje možete je nositi uz par kvalitetnog džinsa, za poslovne prilike ispod kardigana ili sakoa, a u formalnim prilikama uz odelo i kravatu i leptir mašnu. Ukoliko želite da date lični pečat vašoj beloj košulji opredelite se za onu sa duplim manžetnama koju ćete dopuniti dugmićima.

košulje

Dezenirana košuja

Ukoliko ste umorni od jednostavnih, jednobojnih košulja, kombinujte vašu poslovnu odeću sa dezeniranom kosuljom. Tradicionalni dizajn se menjao sa godinama,pa su košulje dostupne u različitim dezenima od prugica do karoa. Dezenirane košulje sa pomenutim printovima karoa i prugica su takođe vanvremenski komadi koji se uklapaju uz različite stilove.

Dezenirane košulje se u zavisnosti od samog dezena vrlo lepo kombinuju uz poslovni stil i odelo, gde uspešno razbijaju monotoniju i monohromatski izgled odevne kombinacije. S druge strane, dezenirane košulje se odlično prilagođavaju i različitim alternativnim stilovima, pa su tako karirane muške košulje pogodne za kreiranje vintidž, hipster i rok stila.

HandC3

Upadljiva košulja

Svaki savremeni muškarac treba da ima košulju koju može nositi sa farmerkama, bez kravate u kojoj ce izgledati elegantno a ipak neformalno. Ako želite da se istaknete izaberite posebne šare u intenzivnijim bojama. Za malo jednostavniji izgled opredelite se za neobično dizajnirane kragne koje su više od prosečnih ili su kao i manžetne u drugim bojama.

HandC4

Košulja izrađena po meri

Košulje po meri u posebnoj su kategoriji, razni modeli košulja mogu biti izrađeni po meri, ali je vrlo važno spomenuti ih i istaknuti ih. Košulja izrađena po meri, je nešto što svaki muškarac koji drži do sebe i svog stila treba da poseduje u ormanu. Jako je bitno imati tu jednu košulju, koja je izrađena baš u skladu sa vašom figurom.

Ona je garant tome da će vam komad stajati kao saliven, i pristajati kao ni jedna druga. Muškarci se obično odlučuju da izrade ovakvu košulju za neki važan datum, kao što je venčanje ili matura – što su događaji koji predstavljaju test zrelosti i odrastanja.

Upravo zbog toga svaki muškarac koji drži do sebe mora imati bar jednu elegantnu košulju izrađenu po meri, u dezenu koji preferira. Ipak, najbolje je držati se klasike, i izraditi košulju koja će biti lako uklopiva i nosiva u različitim prilikama – a ukoliko vam se dopadne uvek možete izraditi i više komada.

[custom_latest_products][/custom_latest_products]