Zimske cipele - vodič za kupovinu

zimske-cipele

Kada živa u termometru krene sa konstantnim padom pravi je trenutak da investirate u zimske cipele, savršen par za predstojeću hladnu zimu. Takva investicija će vam omogućiti da istovremeno izgledate i osećate se dobro čak i kada vreme krene na gore. Kako biste napravili najbolji izbor, evo malog vodiča kojim se možete voditi pri odabiru.

Pružite čizmama šansu

U prošlosti verovatno ste izbegavali kupovinu čizama za posao zbog pretpostavke da su previše kabaste i neozbiljne i da im svakako nedostaje prefinjenost i stil koji  ima regularan par cipela.  Istina je daodaju utisak težine i ponekada zastarelosti ali ukoliko se nose ispod pantalona izgledaju podjednako dobro kao bilo koji par cipela. Najveću inspiraciju za kombinovanje naravno možete pronaći na internetu.  Specijalizovani sajtovi poput anatomicshoes.com nude sve od klasičnih brogeica do Čelzi modela čizmi i ostalih varijanti čizama za svaki dan. Najbolja stvar sa čizmama u zimu jeste da omogućavaju udobnost stopalima čak i kad je napolju ledeno hladno.

zimske-cizme

Držite se podalje od kožnih đonova

Bez obzira da li kupujete cipele ili čizme ovo je dobar savet. Ovaj materijal jednostavno ne omogućava dovoljnu izolaciju kada temperature padnu. Umesto toga, potražite modele sa gumenim đonom, koji iako robusniji, svakako bolje štiti stopala od hladnoće i tla.

djon

Izrezbareni đonovi

Đonovi sa šarom biće pravi izbor za zimsku sezonu. Glatki ispolirani đonovi  možda ne predstavljaju problem tokom letnjih meseci, ali onog trenutka kada se na zemlji formira led, takva obuća može od trotoaranačiniti pravog neprijatelja. Stoga pre kupovine cipela pažljivo pogledajte đonove i odaberite nešto pogodno za predstojeću sezonu. Takav izbor omogući će vam da koračate samopouzdano jer sigurno ne želiteda se zimi gegate na putu od kuće do posla.

cizme

Ostavite mesta za deblje čarape

Poslednji savet na našoj listi ali ne i manje važan.  Pre nego što se odlučite za standardni broj cipela koji uvek i kupujete, porazmislite o kupovini para makar za pola broja većeg. Na taj način bićete sigurni da kada dodju najniže temperature, možete da obučete deblji par čarapa a da ne morate da zgnječite prste na stopalima. Dobar par zimskih cipela potrajaće vam godinama pa je dobar savet pre kupovine porazmisliti o više aspekata.  Pravi odabir cipela zasniva se na udobnosti i trebalo bi da bude savršen dodatak vašem poslovnom izgledu.

zimske-carape

 

Zimske Cipele

cizme