HALJINE PO MERI

Uživajte u jedinstvenom osećaju koji pruža odeća kreirana posebno za vas. U našim radnjama možete naručiti haljine po meri koja savršeno pristaje svakoj figuri. Otkrijte zadovoljstvo nošenja unikatnih komada od izuzetnih materijala, dizajniranih i šivenih da naglase vaš lični stil. Neka svaki dan bude prilika za nošenje umetnosti.

Zakažite vaš termin

011 323 8884

Vivian Haljina Letnja Duga 3
Amy Svilena Bluza 2

Započnite proces kreiranja Vaše unikatne haljine biranjem savršene tkanine. Naša kolekcija uključuje različite vrste visokokvalitetnih materijala, uključujući ekskluzivne Loro Piana tkanine i mnoge druge

Na osnovu odabranog modela možete personalizovati haljine dok košulje mogu biti personalizovane kroz izbor velikog broja kragni, manžetni i džepova.

Modela A

1t6a3093

Model B

1t6a8054

Materijali

Pri kreiranju haljina po meri, izbor kvalitetnih materijala i raznolikih dezena je od suštinskog značaja. U našoj kolekciji imamo širok spektar prirodnih materijala: od svile, preko kašmira do pamuka, svaki sa jedinstvenim teksturama i bojama. Takođe nudimo tkanine od vrhunskih proizvođača, uključujući Loro Piana. Svakom izborom, dodajete lični pečat vašoj haljini po meri, istovremeno osiguravajući izuzetan osećaj luksuza i komfora. Izbor pravog materijala je ono što odvaja “izgledati dobro” od “izgledati odlično”.

Untitled 11
 • Haljina Po Meri 2

  Marlene

 • Haljina Po Meri Braon

  Hanah

 • Haljina Po Meri Lan

  Agnes

 • Haljina Po Meri Lan Svetlo Plava

  Alice

 • Haljina Po Meri

  Ariana

 • Haljina Po Meri Lan Roze

  Julia

 • Haljina Po Meri Cvetna

  Miona Sei

 • Nika

  Nika

 • Miriam

  Miriam

Img 2d 00012.5 Web 1200x600

Mogućnost
izbora preko 300
dezena različitog
dizajna i boja.

Dodatni Detalji

Klijent takođe može izabrati dodatne detalje, poput vezenih inicijala, posebne boje konca na rupicama za dugmad ili kombinaciju različitog materijala na unutrašnjem delu šteja i manžetne. Na samom kraju, može odabrati čuvenu italijansku Mother – Of – Pearl dugmad

Image_29

Naši partneri

Loro Piana

Od osnivanja 1924. godine, Loro Piana je ostao sinonim za luksuz i vrhunski kvalitet. Sa sedištem u Triveru, Italija, ova prestižna firma koristi najekskluzivnije sirove materijale, pretvarajući ih u tkanine bez premca. Njihove sofisticirane tkanine daju svakoj haljini i košulji poseban pečat elegancije i dugotrajnosti. Loro Piana neprestano postavlja nove standarde u svetu visokokvalitetnih tekstila.

Reda

Priča o Redi započinje 1865. godine osnivanjem istorijske radionice za preradu vune u mestu Vale Moso (u italijanskoj regiji Pijemont) od strane lokalnog preduzetnika Carla Reda, a takođe je povezana sa braćom Boto Paola, potomcima poznate italijanske porodice koja sarađuje sa luksuznim tekstilnim brendovima. Godine 1919. braća Boto Poala preuzimaju radionicu za vunu, označavajući početak dugog puta koji će Redu postati institucijom tekstilne industrije u Italiji i inostranstvu.

Cotonificio Albini

Od svog osnivanja 1876. godine u Albinu (Bergamo), Cotonificio Albini, zahvaljujući svojoj kreativnosti, istraživanjima i inovacijama, predstavlja neprikosnovenog trend setera u kreiranju tkanina za košulje. Albini koristi najbolje sirove materijale na svetu i od njih pravi svoje tkanine koji zajedno sa modnim detaljima čine svaku košulju jedinstvenom u pogledu kvaliteta i dugotrajnosti. Cotonificio Albini je ponosni vlasnik brendova Thomas Mason i David&John Anderson.

Zakažite vaš termin 011 323 8884