Barolo Wild Strawberry Crvena Svilena Maramica za sako

8.000,00 RSD
  • 100% visokokvalitetna italijanska svila
  • Proizvedeno u Italiji, u čuvenoj regiji Komo
  • Ručna izrada
  • 42cm x 42cm
  • Održavanje: hemijsko čišćenje

Odrastajući u italijanskoj regiji Valpolicella, fina vina su bila sastavni deo života Frančeske Serafin. Ne čudi onda, zašto je upravo inspiraciju za svoju “Kolekciju vina”, pronašla u jedinstvenim vinima koja tako dobro poznaje.
Kolekciju vina čini sedam vina proizvedenih u regijama rasutim po celoj Italiji: Amarone, Chianti, Prosecco, Ripasso, Soave, Barolo i Primitivo. Na osnovu svake vrste vina stvara se uzorak, nakon čega se za svaku aromu pravi paleta boja koja asocira na nju. I baš kao što je rekla Frančeska:“Želimo da budemo sigurni da će vlasnik ovog malog komada tkanine, moći da oseti ukus Italije.”
Barolo
Naša kolekcija Barolo inspirisana je ovim čuvenim crnim vinom iz regije Pijemont. Ovo vino, sa istorijom dugom 2.500 godina, proglašeno je za „kralja vina”. Složenog i punog ukusa, mora odležati najmanje tri godine, ali i jedan jedini gutljaj Barola je vredan čekanja. Sedam glavnih aroma su: šumska jagoda, koža, crna ribizla, sladić, vanilla, zelena paprika i kafa. Dizajn svake od ovih maramica podseća na karakterističan buke koji osetite dok pijete neko od ovih vina.

Boja:

Crvena

Materijal:

Svila

Patern:

Dezenirana