Chianti Licorice Svilena Dezenirana maramica za sako

8.000,00 RSD
  • 100% visokokvalitetna italijanska svila
  • Proizvedeno u Italiji, u čuvenoj regiji Komo
  • Ručna izrada
  • 42cm x 42cm
  • Održavanje: hemijsko čišćenje

Odrastajući u italijanskoj regiji Valpolicella, fina vina su oduvek bila deo života Frančeske Serafin. Ne čudi onda, zašto je upravo inspiraciju za svoju “Kolekciju vina”, pronašla u jedinstvenim vinima koja tako dobro poznaje.
Kolekciju vina čini sedam vina proizvedenih u regijama rasutim po celoj Italiji: Amarone, Chianti, Prosecco, Ripasso, Soave, Barolo i Primitivo. Na osnovu svake vrste vina stvara se uzorak, nakon čega se za svaku aromu pravi paleta boja koja asocira na nju. I baš kao što je rekla Frančeska:“Želimo da budemo sigurni da će vlasnik ovog malog komada tkanine, moći da oseti ukus Italije.”
Chianti
Kolekcija Chianti inspirisana je neverovatnim italijanskim vinom koje ceni svaki ekspert u svetu. Chianti se proizvodi u prelepoj Toskani, u području između Siene i Firence. Ovo je jedinstveno vino sa jakom aromom, koje vam pruža priliku da uživate u cvetnom ukusu. Odlikuje se dubokom, rubin crvenom bojom, sa bogatim, suvim i uravnoteženim ukusom koji vas očara već na prvi gutljaj. Kada jednom probate Chianti, nikada ga nećete zaboraviti.
Pet glavnih aroma ovog vina su ljubičica, vanilla, sladić, magnlija i šumska jagoda. Dizajn svake od ovih maramica podseća na karakterističan buke koji osetite dok pijete neko od ovih vina.
Verujemo u male detalje i trudimo se da vam pružimo najbolji proizvod i iskustvo. Sera džepne maramice ručno su izrađene u regiji Komo od visokokvalitetne italijanske svile. Imaju ručno rubljene ivice koje im daju trodimenzionalni dizajn i osiguravaju jedinstvenost svakoj maramici.

Boja:

Ljubičasta

Materijal:

Svila

Patern:

Dezenirana