Donegal Eco Champagne Bottle Green Sustainable Tbd Eyewear Front Donegal Eco Champagne Bottle Green Sustainable Tbd Eyewear Total Donegal Eco Champagne Bottle Green Sustainable Tbd Eyewear Lens Donegal Eco Champagne Bottle Green Sustainable Tbd Eyewear Lateral

Donegal Eco Champagne // Bottle Green sunčane naočare 100% Handmade in Italy

18.990,00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju.

TBD Eyewear je brend sunčanih i dioptrijskih naočara iz Milana. Osnovali su ga Fabio Attanasio i Andrea Viganò, čija je strast za zanatstvom i digitalnom industrijom , odvela ove italijanske naočare širom sveta.

TBD Eyewear spajaja bezvremenski stil sa održivošću, podržavajući svetski poznatu italijansku

kreativnost. Obraćaja se poznavaocima, koji žele da se izdvoje iz mase, i koji znaju šta nose. Ove naočare su proizvod veštih ruku italijanskih zanatlija, u njihovoj borbi protiv sveprisutnijih multinacionalnih kompanija. Sa ciljem da garantuju kontinuitet italijanske izrade, i zaštite nasleđe, ove naočare su napravljene u Italiji, potpuno ručno.

Izuzetno lagani acetat potiče iz Mazzucchelli Varese, italijanske kompanije sa tradicijom dugom od 1849., globalnog lidera u proizvodnji acetatnih okvira. Stakla su takođe napravljena u Italiji, I garantuju neverovatan kvalitet i UV zaštitu od 100%. Šarke ovih naočara poseduju 4 zavrtnja, umesto uobičajena 2, koji su zategnuti ručno.

Čitav proces ručne izrade je dug i skup, ali ne treba praviti kompromise u pogledu kvaliteta.

TBD Eyewear je pokrovitelj italijanske izvrsnosti, napravljen od vrhunskog kvaliteta i jedinstvene

kreativnosti, sa ciljem da zadovolji najzahtevnije  kupace širom sveta.

Nazivi kolekcija potiču iz made to mesure krojačke industrije. Ove naočare su inspirisane duboko

ukorenjenim poštovanjem kvaliteta i zanatstva, koje garantuju stručne zanatlije Cadorea.

Poseduje i održivu kolekciju, izrađenu od bioacetata, 100% biorazgradivog i reciklažnog jedinjenja, napravljenog od pamuka i vlakana pulpe drveta( Earth Bio, Eco).

Kada naručite par TBD Eyewear naočara, pored podrške ovoj zanatskoj kompaniji, doprinosite i životnoj sredini smanjujući otpad, jer ove ručno rađene naočare, kao i svaki ručno izrađen proizvod, predviđene su da traju godinama i da prežive prolaznu modu.

Donegal Eco Champagne // Bottle Green

Ove ekološki održive naočare za sunce kombinuju elegantnu providnost okvira boje šampanjca sa tamnozelenim staklima. Ručno rađene u Italiji uz potpuno poštovanje životne sredine.

100% UV zaštita | Filter: kategorija 3

Oblik okvira: kvadrat

Boja rama: Šampanj

Boja stakala: Zelena

Fit: Regular

Pol: unisex

Pakovanje: 100% održivo pakovanje – reciklirana kutija i krpica za čišćenje

Boja:

Transparentna

Materijal:

Bioacetat